ACI KAYBIMIZ…

Güncel (İHA) - İhlas Haber Ajansı | 27.02.2020 - 11:10, Güncelleme: 27.02.2020 - 11:10
 

ACI KAYBIMIZ…

Seydişehir Gazeteciler Cemiyeti Başkanı ve Toroslar Gazetesi Genel Müdürü Ali Saylam ve eğitimci İsmail Saylam'ın annesi Naciye Saylam vefat etti.

Bir süredir Konya’da yoğun bakımda olan merhume Naciye Saylam’ın cenazesi, yarın (28 Şubat 2020) Cuma namazına müteakip Seyyid Harun Veli Camii’nde kılınacak olan cenaze namazı sonrası Kızılcalar Mezarlığı’na defnedilecek. Toroslar Gazetesi çalışanları olarak merhume Naciye Saylam’a Yüce Allah’tan rahmet, kederli yakınlarına sabır ve baş sağlığı dileriz.
Seydişehir Gazeteciler Cemiyeti Başkanı ve Toroslar Gazetesi Genel Müdürü Ali Saylam ve eğitimci İsmail Saylam'ın annesi Naciye Saylam vefat etti.

Bir süredir Konya’da yoğun bakımda olan merhume Naciye Saylam’ın cenazesi, yarın (28 Şubat 2020) Cuma namazına müteakip Seyyid Harun Veli Camii’nde kılınacak olan cenaze namazı sonrası Kızılcalar Mezarlığı’na defnedilecek.

Toroslar Gazetesi çalışanları olarak merhume Naciye Saylam’a Yüce Allah’tan rahmet, kederli yakınlarına sabır ve baş sağlığı dileriz.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve toroslargazetesi.com.tr sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.