AÇIK HAVA RESİM SERGİSİNE DAVET

Eğitim (STG) - SEYDİŞEHİR TOROSLAR GAZETESİ | 22.05.2023 - 15:00, Güncelleme: 22.05.2023 - 17:47
 

AÇIK HAVA RESİM SERGİSİNE DAVET

Seydişehir Ortakaraören’ de ki Anadolu Lisesi öğrencileri resim sergisi açacak.

Seydişehir Ortakaraören Şehit Mustafa Tünel Çok Programlı Anadolu Lisesi, “Osman Hamdi Bey Geleneksel Türk Resim Sanatı” adlı yılsonu sergisi düzenleneceği öğrenildi. Şehit Mustafa Tünel Çok Programlı Anadolu Lisesi Okul Müdürü Okan Değirmenci, Hükümet Konağı önünde açılışı 24 Mayıs saat 10:30 da başlayan ve 25-26 Mayıs tarihlerinde de devam edecek açık hava resim sergisine tüm Seydişehir halkını davet etti.
Seydişehir Ortakaraören’ de ki Anadolu Lisesi öğrencileri resim sergisi açacak.

Seydişehir Ortakaraören Şehit Mustafa Tünel Çok Programlı Anadolu Lisesi, “Osman Hamdi Bey Geleneksel Türk Resim Sanatı” adlı yılsonu sergisi düzenleneceği öğrenildi.

Şehit Mustafa Tünel Çok Programlı Anadolu Lisesi Okul Müdürü Okan Değirmenci, Hükümet Konağı önünde açılışı 24 Mayıs saat 10:30 da başlayan ve 25-26 Mayıs tarihlerinde de devam edecek açık hava resim sergisine tüm Seydişehir halkını davet etti.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve toroslargazetesi.com.tr sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.