ACİL SERVİS MÜŞAHEDE ALANI HAVALANDIRILMASI SİSTEMİ YENİLENDİ

Yaşam (STG) - SEYDİŞEHİR TOROSLAR GAZETESİ | 10.12.2022 - 11:18, Güncelleme: 15.12.2022 - 13:37
 

ACİL SERVİS MÜŞAHEDE ALANI HAVALANDIRILMASI SİSTEMİ YENİLENDİ

Seydişehir Sağlık Hizmetleri Geliştirme derneği Finans etti

Seydişehir Sağlık Hizmetleri geliştirme Derneğinin 23 Ekimde organize ettiği çay partisi  gelirleri ve hayırseverlerin katkısı ile Acil Servis Müşahede alanının havalandırma sistemi tamamen yenilendi. Yetkililerden edinilen bilgiye göre, uzun süredir yenilenmesi düşünülen Devlet Hastanesi Acil Servis Müşahede alanının havalandırma sistemine çay partisinden elde edilen gelirler ve hayırseverlerin katkısı ile kaynak bulundu. Yenilenen havalandırma sistemi ile hastaların daha steril şartlarda tedavisi hasta yakınlarının ise daha rahat bir ortama kavuşturulması sağlandı.  
Seydişehir Sağlık Hizmetleri Geliştirme derneği Finans etti
Seydişehir Sağlık Hizmetleri geliştirme Derneğinin 23 Ekimde organize ettiği çay partisi  gelirleri ve hayırseverlerin katkısı ile Acil Servis Müşahede alanının havalandırma sistemi tamamen yenilendi.
Yetkililerden edinilen bilgiye göre, uzun süredir yenilenmesi düşünülen Devlet Hastanesi Acil Servis Müşahede alanının havalandırma sistemine çay partisinden elde edilen gelirler ve hayırseverlerin katkısı ile kaynak bulundu.
Yenilenen havalandırma sistemi ile hastaların daha steril şartlarda tedavisi hasta yakınlarının ise daha rahat bir ortama kavuşturulması sağlandı.
 
Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve toroslargazetesi.com.tr sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.