ACILI AİLE OĞLUNUN MEZARI ÜZERİNDEKİ ÇİÇEKLERİ ÇALANLARA TEPKİLİ

Yaşam (STG) - SEYDİŞEHİR TOROSLAR GAZETESİ | 06.09.2022 - 14:13, Güncelleme: 06.09.2022 - 14:13
 

ACILI AİLE OĞLUNUN MEZARI ÜZERİNDEKİ ÇİÇEKLERİ ÇALANLARA TEPKİLİ

Erdem ailesinin Akyol mezarlığında bulunan oğullarının mezarı üzerine ektikleri çiçekler bu yıl içerisinde 4 kez çalındı.

Genç yaşta oğlunu kaybeden Fehmi Erdem, her hafta eşiyle beraber ziyaret ettiği oğlunun mezarında ekmiş oldukları çiçeklerin çalınmış olmasından derin üzüntü duyuyor. 2015 yılında kaybettikleri biricik yavrularının mezarını çiçeklerle donatan Erdem ailesi, çiçekleri kökünden götüren kişi/kişilere “ Biz daha güzelini alalım. Ama lütfen acısı hala taze olan yavrumuzun mezarındaki çiçekleri götürmeyin” diyerek sitemde bulundular. Baba Fehmi Erdem “Bu yıl içerisinde 4 kez oğlumun mezarı üzerindeki çiçekleri kökünden almışlar. Son olarakta saksıyla beraber ektiğim çiçekleri saksının içerisinden alıp götürmüşler. Ziyaretlerimizde bu manzarayla karşılaşınca acımız daha da katlanıyor. Yetkililerden bu duruma bir çare düşünmelerini istiyoruz. Allah korusun bir denk gelirsem o kişi yada kişilere vereceğim tepkiden korkuyorum. Niyetim haber olmak yada haber yapmak değil. Sadece yavrumun mezarındaki çiçekleri götürmelerinin önüne geçilmesinin bir şekilde önlenmesi” diyerek yetkililerden çare istediler.
Erdem ailesinin Akyol mezarlığında bulunan oğullarının mezarı üzerine ektikleri çiçekler bu yıl içerisinde 4 kez çalındı.

Genç yaşta oğlunu kaybeden Fehmi Erdem, her hafta eşiyle beraber ziyaret ettiği oğlunun mezarında ekmiş oldukları çiçeklerin çalınmış olmasından derin üzüntü duyuyor.

2015 yılında kaybettikleri biricik yavrularının mezarını çiçeklerle donatan Erdem ailesi, çiçekleri kökünden götüren kişi/kişilere “ Biz daha güzelini alalım. Ama lütfen acısı hala taze olan yavrumuzun mezarındaki çiçekleri götürmeyin” diyerek sitemde bulundular.

Baba Fehmi Erdem “Bu yıl içerisinde 4 kez oğlumun mezarı üzerindeki çiçekleri kökünden almışlar. Son olarakta saksıyla beraber ektiğim çiçekleri saksının içerisinden alıp götürmüşler. Ziyaretlerimizde bu manzarayla karşılaşınca acımız daha da katlanıyor. Yetkililerden bu duruma bir çare düşünmelerini istiyoruz. Allah korusun bir denk gelirsem o kişi yada kişilere vereceğim tepkiden korkuyorum. Niyetim haber olmak yada haber yapmak değil. Sadece yavrumun mezarındaki çiçekleri götürmelerinin önüne geçilmesinin bir şekilde önlenmesi” diyerek yetkililerden çare istediler.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve toroslargazetesi.com.tr sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.