ADD 12.OLAĞAN KONGRESİNİ YAPTI

Güncel (İHA) - İhlas Haber Ajansı | 22.04.2017 - 03:05, Güncelleme: 22.04.2017 - 03:05
 

ADD 12.OLAĞAN KONGRESİNİ YAPTI

Seydişehir Atatürkçü Düşünce Derneğinin 12.olağan kongresi Esnaf Kefalet Kooperatifinin toplantı salonunda gerçekleşti.

Kongrenin divan başkanlığına seçilen Avukat Hüseyin Erdayandı’nın, Cumhuriyetimizin can çekiştiği olaganüstü bir durumda Atatürkçüler olarak kongremizi yapıyoruz. Buna rağmen kongreye büyük bir ilgi görüyorum hepinize teşekkür ederim temennisi ile başlayan kongrenin açılış konuşmasını yapan Hüseyin İriilter; “gerçekleşen referandumda Atatürkçü Düşünce Derneği olarak hayır çıkması için çaba gösterdiklerini sonucun olumsuz gibi görünse de olumsuzu olumluya çevirmek kendi elimizde Atatürkçüler olarak daha fazla çalışmamız gerekiyor” dedi. Kongrede söz alan Atatürkçü Düşünce Derneğinin üyesi ve CHP ilçe başkanı Yunus Uysal ise, referandumda başta kadın kollarımız olmak üzere yoğun bir çalışma yaptıklarını, bu çalışmada her şeyi hesap ettiklerini ama devletin taraf olacağını hesap edemediklerini söyleyerek; siz Sayın Atatürkçü Düşünce Derneği üyeleri de referandum çalışmalarımıza büyük destek verdiniz hepinize ayrı ayrı teşekkür ediyorum” şeklinde konuştu. Daha sonra çarşaf liste olarak seçimlere geçildi. Yeni yönetim kurulu ise yeni başkanı belirleyecek. Yeni yönetim kurulu şu isimlerden oluştu.·          .         Hüseyin İriilter ·         Hürriyet Demiral ·         Şenol Baran ·         Çetin Aksakbağı ·         Ayşe Şener ·         Yurdagül Uysal ·         Tülin Pinici
Seydişehir Atatürkçü Düşünce Derneğinin 12.olağan kongresi Esnaf Kefalet Kooperatifinin toplantı salonunda gerçekleşti.

Kongrenin divan başkanlığına seçilen Avukat Hüseyin Erdayandı’nın, Cumhuriyetimizin can çekiştiği olaganüstü bir durumda Atatürkçüler olarak kongremizi yapıyoruz. Buna rağmen kongreye büyük bir ilgi görüyorum hepinize teşekkür ederim temennisi ile başlayan kongrenin açılış konuşmasını yapan Hüseyin İriilter; “gerçekleşen referandumda Atatürkçü Düşünce Derneği olarak hayır çıkması için çaba gösterdiklerini sonucun olumsuz gibi görünse de olumsuzu olumluya çevirmek kendi elimizde Atatürkçüler olarak daha fazla çalışmamız gerekiyor” dedi.

Kongrede söz alan Atatürkçü Düşünce Derneğinin üyesi ve CHP ilçe başkanı Yunus Uysal ise, referandumda başta kadın kollarımız olmak üzere yoğun bir çalışma yaptıklarını, bu çalışmada her şeyi hesap ettiklerini ama devletin taraf olacağını hesap edemediklerini söyleyerek; siz Sayın Atatürkçü Düşünce Derneği üyeleri de referandum çalışmalarımıza büyük destek verdiniz hepinize ayrı ayrı teşekkür ediyorum” şeklinde konuştu.

Daha sonra çarşaf liste olarak seçimlere geçildi. Yeni yönetim kurulu ise yeni başkanı belirleyecek.

Yeni yönetim kurulu şu isimlerden oluştu.·         

.         Hüseyin İriilter

·         Hürriyet Demiral

·         Şenol Baran

·         Çetin Aksakbağı

·         Ayşe Şener

·         Yurdagül Uysal

·         Tülin Pinici

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve toroslargazetesi.com.tr sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.