ADD DEN GEZİ PARKINA FOTOĞRAFLI DESTEK

Güncel (İHA) - İhlas Haber Ajansı | 20.06.2013 - 06:07, Güncelleme: 20.06.2013 - 06:07
 

ADD DEN GEZİ PARKINA FOTOĞRAFLI DESTEK

Seydişehir Atatürkçü Düşünce Derneği Şubesi gezi parkına ,fotograf sergisi açarak destek verdi.

Atatürk Caddesi Merkez İlköğretim okulu önünde açılan  Fotoğraf sergisinin üç gün ziyaretçilere açık kalacak. Türkiye’de İlk kez  böyle  bir serginin açıldığını söyleyen  ADD Başkanı İriilter ,bu Fotograf sergisinin açmadaki amaçlarını da şu şekilde açıkladı;  ‘’Atatürkçü Düşünce Derneği olarak Türkiye’nin her yerinde olduğu Seydişehir’de de Gezi Parkı direnişi eylemine desteğimizi vermeye devam ediyoruz. İlk desteğimizi yaklaşık 200 kişilik bir kitle ile basın açıklaması yaparak gerçekleştirdik. İkincisini 400 kişinin üzerinde bir kitle ile Hükümet önünden Belediye önüne coşkulu bir yürüyüşle gerçekleştirdik. Üçüncüsü olan bu eylemimizi de direniş süresince yaşananları gösteren fotoğraf sergisiyle gerçekleştiriyoruz. Sergimiz Türkiye genelinde bu anlamda gerçekleştirilen ilk eylem olduğunu sanıyoruz. Bu sergimizi gezenler Gezi Parkı eylemlerinde gerçekte nelerin yaşandığını daha iyi anlayacaklardır. Bizim haklılığımızı daha iyi göreceklerdir. Halkımız sergimizi gezerek bu konudaki görüşlerini bir kez daha gözden geçirmek durumunda kalacaklardır. Gezi parkının park olarak kalması kayıtsız şartsız gereklidir. İktidarın referandum, plebisit gibi yapmak istediği uygulamaları kesinlikle onaylamıyoruz.’’diye konuştu.    
Seydişehir Atatürkçü Düşünce Derneği Şubesi gezi parkına ,fotograf sergisi açarak destek verdi.

Atatürk Caddesi Merkez İlköğretim okulu önünde açılan  Fotoğraf sergisinin üç gün ziyaretçilere açık kalacak.

Türkiye’de İlk kez  böyle  bir serginin açıldığını söyleyen  ADD Başkanı İriilter ,bu Fotograf sergisinin açmadaki amaçlarını da şu şekilde açıkladı; 

‘’Atatürkçü Düşünce Derneği olarak Türkiye’nin her yerinde olduğu Seydişehir’de de Gezi Parkı direnişi eylemine desteğimizi vermeye devam ediyoruz. İlk desteğimizi yaklaşık 200 kişilik bir kitle ile basın açıklaması yaparak gerçekleştirdik. İkincisini 400 kişinin üzerinde bir kitle ile Hükümet önünden Belediye önüne coşkulu bir yürüyüşle gerçekleştirdik. Üçüncüsü olan bu eylemimizi de direniş süresince yaşananları gösteren fotoğraf sergisiyle gerçekleştiriyoruz. Sergimiz Türkiye genelinde bu anlamda gerçekleştirilen ilk eylem olduğunu sanıyoruz. Bu sergimizi gezenler Gezi Parkı eylemlerinde gerçekte nelerin yaşandığını daha iyi anlayacaklardır. Bizim haklılığımızı daha iyi göreceklerdir. Halkımız sergimizi gezerek bu konudaki görüşlerini bir kez daha gözden geçirmek durumunda kalacaklardır. Gezi parkının park olarak kalması kayıtsız şartsız gereklidir. İktidarın referandum, plebisit gibi yapmak istediği uygulamaları kesinlikle onaylamıyoruz.’’diye konuştu.  

 

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve toroslargazetesi.com.tr sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.