ADD’ DEN ORGAN BAĞIŞI ETKİNLİĞİ

Güncel (İHA) - İhlas Haber Ajansı | 24.10.2018 - 09:18, Güncelleme: 24.10.2018 - 09:18
 

ADD’ DEN ORGAN BAĞIŞI ETKİNLİĞİ

3-9 Kasım Organ Bağış Haftası nedeniyle Atatürkçü Düşünce Derneği Seydişehir Şubesi tarafından organize edilen "YAŞAM İÇİN UMUT" adlı organ bağış etkinliği 7 Kasım 2018 Çarşamba günü saat 19.30'da Seydişehir Belediye Düğün salonunda gerçekleştirilecek.

                              Atatürkçü Düşünce Derneği Başkanı Hüseyin İRİİLTER yaptığı açıklamada; ‘’Asıl amacımız organ bağışında farkındalık oluşturmaktır. Etkinliğimizde müzikli söyleşi yapılarak salona sağlık ekiplerince organ bağış standı açılacak. Etkinlik anında vatandaşlar stantta organ bağışı yapabilecekler. Ayrıca organ bağışı alan kişilerin ve organları bağışlanan kişilerin yakınları da etkinliğe katılacaklar ve bu kişiler duygularını ifade edecekler.’’ Dedi.                Etkinliğe Kornea Grup'un sanatçısı Cem CANSIZ'ın grubuyla birlikte katılacağını, organ bağışıyla ilgili olarak bilgilendirme çalışması yapacağını, günün anlamına uygun türküleriyle programa renk katacağını söyledi. İriilter, etkinliği Atatürkçü Düşünce Derneğinin düzenlediğini ancak Kaymakamlık, Belediye Başkanlığı, ilçe sağlık müdürlüğü, Milli Eğitim Müdürlüğü, Müftülük ve birçok resmi kuruluşun, tüm siyasi partilerin, Sivil Toplum örgütlerinin, odaların, sendikaların ve birçok bileşenin destek vereceğini açıkladı. Bu etkinliğin bir Sosyal Sorumluluk projesi olduğunu, organ bağışıyla ilgili bir farkındalık oluşturulabilmesi için tüm vatandaşlarımızın etkinliğe katılımının önemli olduğunu söyledi.    
3-9 Kasım Organ Bağış Haftası nedeniyle Atatürkçü Düşünce Derneği Seydişehir Şubesi tarafından organize edilen "YAŞAM İÇİN UMUT" adlı organ bağış etkinliği 7 Kasım 2018 Çarşamba günü saat 19.30'da Seydişehir Belediye Düğün salonunda gerçekleştirilecek.

                              Atatürkçü Düşünce Derneği Başkanı Hüseyin İRİİLTER yaptığı açıklamada; ‘’Asıl amacımız organ bağışında farkındalık oluşturmaktır. Etkinliğimizde müzikli söyleşi yapılarak salona sağlık ekiplerince organ bağış standı açılacak. Etkinlik anında vatandaşlar stantta organ bağışı yapabilecekler. Ayrıca organ bağışı alan kişilerin ve organları bağışlanan kişilerin yakınları da etkinliğe katılacaklar ve bu kişiler duygularını ifade edecekler.’’ Dedi.

               Etkinliğe Kornea Grup'un sanatçısı Cem CANSIZ'ın grubuyla birlikte katılacağını, organ bağışıyla ilgili olarak bilgilendirme çalışması yapacağını, günün anlamına uygun türküleriyle programa renk katacağını söyledi. İriilter, etkinliği Atatürkçü Düşünce Derneğinin düzenlediğini ancak Kaymakamlık, Belediye Başkanlığı, ilçe sağlık müdürlüğü, Milli Eğitim Müdürlüğü, Müftülük ve birçok resmi kuruluşun, tüm siyasi partilerin, Sivil Toplum örgütlerinin, odaların, sendikaların ve birçok bileşenin destek vereceğini açıkladı. Bu etkinliğin bir Sosyal Sorumluluk projesi olduğunu, organ bağışıyla ilgili bir farkındalık oluşturulabilmesi için tüm vatandaşlarımızın etkinliğe katılımının önemli olduğunu söyledi.

 

 

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve toroslargazetesi.com.tr sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.