ADD Halk Müziği Konseri Düzenledi

Yaşam (STG) - SEYDİŞEHİR TOROSLAR GAZETESİ | 17.12.2022 - 12:44, Güncelleme: 17.12.2022 - 14:18
 

ADD Halk Müziği Konseri Düzenledi

Latife Erarslan ve Ertan Çıngı tarafından gerçekleşen halk müziği konserine çok sayıda vatandaş katıldı.

Seydişehir Atatürkçü Düşünce Derneğinin organize ettiği konser dün akşam Belediye Düğün Salonunda gerçekleşti. Çok sayıda dinleyicinin katıldığı konserde Latife Erarslan ve Ertan Çıngı’nın söylediği birbirinden güzel eserler dinleyicilere hoş vakit geçirtti. ADD yönetimi  "Güzel sesiyle Latife Erarslan ,Ertan Çıngı'ya, harika orkestrasına ve katılımcılara çok teşekkür ederiz" dedi.
Latife Erarslan ve Ertan Çıngı tarafından gerçekleşen halk müziği konserine çok sayıda vatandaş katıldı.

Seydişehir Atatürkçü Düşünce Derneğinin organize ettiği konser dün akşam Belediye Düğün Salonunda gerçekleşti.

Çok sayıda dinleyicinin katıldığı konserde Latife Erarslan ve Ertan Çıngı’nın söylediği birbirinden güzel eserler dinleyicilere hoş vakit geçirtti.

ADD yönetimi  "Güzel sesiyle Latife Erarslan ,Ertan Çıngı'ya, harika orkestrasına ve katılımcılara çok teşekkür ederiz" dedi.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve toroslargazetesi.com.tr sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.