ADD HÜSEYİN İRİİLTER?LE DEVAM DEDİ

Güncel (İHA) - İhlas Haber Ajansı | 27.05.2013 - 11:52, Güncelleme: 27.05.2013 - 11:52
 

ADD HÜSEYİN İRİİLTER?LE DEVAM DEDİ

Seydişehir Atatürkçü Düşünce Derneği 10. olağan kongresini gerçekleştirdi.

Seydişehir Atatürkçü Düşünce Derneği 10. olağan kongresini gerçekleştirdi. Dernek binasında gerçekleştirilen kongreye ADD Genel Yönetim Kurul Üyesi Mehmet Altıntop, CHP İlçe Başkanı Namık Özden ve yönetimi, MHP İlçe Başkanı Abdullah Söğüt, Beyşehir ve Bozkır ADD başkanları katıldı. Divan Başkanlığını Av. Hüseyin Erdayandı, katipliklerini Tülün Pinici, Mevlit Bostancının yaptığı kongre seçimleri sonucu Hüseyin İriilter yeniden başkanlığa seçildi. Yönetim kuruluna da Yönetime Şenol Baron,Hürriyet Demiral,Osman Kerpiç ,Ahmet Şener, Ahmet Keçeci,Hikmet Balcı getirildi. ADD Başkanı Hüseyin İriilter: “Derneğimizin kendi binasını kazandırma çalışmalarına başladık. Hizmet binamızı kazandırmak için yeni yönetimle beraber çalışmalarımız sürecek. Yönetim kurulumuzla beraber güzel hizmetlerimiz oldu. Tüm yönetim kurulu ve bize destek veren tüm üyelerimize huzurlarınızda teşekkür etmek istiyorum” dedi. Seçimde çarşaf liste kullanıldı. 150 üyenin  oyuyla  başkan ve yönetimi belirlendi. Temenni konuşmalarında Atatürk’ün korunmaya muhtaç olmadığını bu milletin onun düşüncelerine ihtiyacı olduğu belirtildi. Atatürkçü düşüncenin ana temasının bağımsızlık olduğu ve emperyalizme karşı duruş sergilemek gerektiği vurgulanan kongrede hassas bir süreçten geçildiği ve Atatürkçü düşüncenin yok edilmeye çalışıldığı şu günlerde tüm üyelere önemli görevler düştüğü ifade edildi.
Seydişehir Atatürkçü Düşünce Derneği 10. olağan kongresini gerçekleştirdi.

Seydişehir Atatürkçü Düşünce Derneği 10. olağan kongresini gerçekleştirdi.

Dernek binasında gerçekleştirilen kongreye ADD Genel Yönetim Kurul Üyesi Mehmet Altıntop, CHP İlçe Başkanı Namık Özden ve yönetimi, MHP İlçe Başkanı Abdullah Söğüt, Beyşehir ve Bozkır ADD başkanları katıldı.

Divan Başkanlığını Av. Hüseyin Erdayandı, katipliklerini Tülün Pinici, Mevlit Bostancının yaptığı kongre seçimleri sonucu Hüseyin İriilter yeniden başkanlığa seçildi. Yönetim kuruluna da Yönetime Şenol Baron,Hürriyet Demiral,Osman Kerpiç ,Ahmet Şener, Ahmet Keçeci,Hikmet Balcı getirildi.

ADD Başkanı Hüseyin İriilter:

“Derneğimizin kendi binasını kazandırma çalışmalarına başladık. Hizmet binamızı kazandırmak için yeni yönetimle beraber çalışmalarımız sürecek. Yönetim kurulumuzla beraber güzel hizmetlerimiz oldu. Tüm yönetim kurulu ve bize destek veren tüm üyelerimize huzurlarınızda teşekkür etmek istiyorum” dedi.

Seçimde çarşaf liste kullanıldı. 150 üyenin  oyuyla  başkan ve yönetimi belirlendi.

Temenni konuşmalarında Atatürk’ün korunmaya muhtaç olmadığını bu milletin onun düşüncelerine ihtiyacı olduğu belirtildi. Atatürkçü düşüncenin ana temasının bağımsızlık olduğu ve emperyalizme karşı duruş sergilemek gerektiği vurgulanan kongrede hassas bir süreçten geçildiği ve Atatürkçü düşüncenin yok edilmeye çalışıldığı şu günlerde tüm üyelere önemli görevler düştüğü ifade edildi.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve toroslargazetesi.com.tr sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.