ADD SEYDİŞEHİR ŞUBESİ PANEL DÜZENLEDİ

Güncel (İHA) - İhlas Haber Ajansı | 09.12.2017 - 02:06, Güncelleme: 09.12.2017 - 02:06
 

ADD SEYDİŞEHİR ŞUBESİ PANEL DÜZENLEDİ

Atatürkçü Düşünce Derneği Seydişehir Şubesi tarafından “Atatürk ve Cumhuriyet” konulu panel düzenledi.

Sunumunu Hürriyet Demiral’in yaptığı panel Şube Başkanı Hüseyin İriilter’in konuşması ve panelistleri davetiyle başladı. Hüseyin Erdayandı’nın yönettiği panele konuşmacı olarak ADD Genel Başkan Yardımcısı Eski Milletvekili Uluç Gürkan ve Emekli Tuğgeneral, Strateji Uzmanı ve Tarihçi Yazar Naim Babüroğlu katıldı. Çok sayıda izleyicinin de katıldığı panelde panelistlerin Atatürk, Cumhuriyet ve Atatürk’ün Savaş meydanlarından başlayıp günümüze etkileri, diğer ülkelerin devlet adamlarının Atatürk ile ilgili düşünceleri, Atatürk’ün dünya siyasetine etkileri ve günümüzde yaşanan olumsuzluklar üzerine konuştular. Katılımcıların sorularının yanıtlamasının devamında panelistlere plaket verildi. Daha sonra Tarihçi Yazar Naim Babüroğlu kitaplarını imzaladı. Kitap imzalama programına yoğun bir ilginin olduğu gözlendi. Konuşmacılar programın düzeni ve disiplini konusunda Şube Yönetim Kurulu üyelerini kutladı. Panel öncesinde Uluç Gürkan, Naim Babüroğlu terörist başını Kenya’dan paketleyip Türkiye’ye getiren timin komutanı Atatürkçü Albay Abdullah Soyluoğlu‘nun Gökhüyük Köyünde bulunan mezarı ziyaret  edildi.
Atatürkçü Düşünce Derneği Seydişehir Şubesi tarafından “Atatürk ve Cumhuriyet” konulu panel düzenledi.

Sunumunu Hürriyet Demiral’in yaptığı panel Şube Başkanı Hüseyin İriilter’in konuşması ve panelistleri davetiyle başladı. Hüseyin Erdayandı’nın yönettiği panele konuşmacı olarak ADD Genel Başkan Yardımcısı Eski Milletvekili Uluç Gürkan ve Emekli Tuğgeneral, Strateji Uzmanı ve Tarihçi Yazar Naim Babüroğlu katıldı.

Çok sayıda izleyicinin de katıldığı panelde panelistlerin Atatürk, Cumhuriyet ve Atatürk’ün Savaş meydanlarından başlayıp günümüze etkileri, diğer ülkelerin devlet adamlarının Atatürk ile ilgili düşünceleri, Atatürk’ün dünya siyasetine etkileri ve günümüzde yaşanan olumsuzluklar üzerine konuştular.

Katılımcıların sorularının yanıtlamasının devamında panelistlere plaket verildi.

Daha sonra Tarihçi Yazar Naim Babüroğlu kitaplarını imzaladı. Kitap imzalama programına yoğun bir ilginin olduğu gözlendi.

Konuşmacılar programın düzeni ve disiplini konusunda Şube Yönetim Kurulu üyelerini kutladı.

Panel öncesinde Uluç Gürkan, Naim Babüroğlu terörist başını Kenya’dan paketleyip Türkiye’ye getiren timin komutanı Atatürkçü Albay Abdullah Soyluoğlu‘nun Gökhüyük Köyünde bulunan mezarı ziyaret  edildi.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve toroslargazetesi.com.tr sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.