Adile Baysal'ın Mutfağında Yangın!

Güncel (İHA) - İhlas Haber Ajansı | 04.08.2019 - 09:55, Güncelleme: 04.08.2019 - 09:55
 

Adile Baysal'ın Mutfağında Yangın!

Adile Baysal Kültür evinin mutfağında yangın çıktı.

Her gün ihtiyaç sahiplerine yemek yapılan kültür evinin mutfağında bu sabah yangın çıktı. Yangın başlar başlamaz olay yerine 3 itfaiye aracı ve ambulans ulaştı. İtfaiye ekiplerinin yaptığı çalışma sonucu yangın kontrol altına alınarak söndürüldü. Yangının kısa sürede kontrol altına alınması sayesinde kültür evinin restoran ve müze bölümünde hasar yaşanmadı. Mutfakta başlayan yangının çıkma nedeni ise görevliler tarafından araştırılıyor.
Adile Baysal Kültür evinin mutfağında yangın çıktı.

Her gün ihtiyaç sahiplerine yemek yapılan kültür evinin mutfağında bu sabah yangın çıktı. Yangın başlar başlamaz olay yerine 3 itfaiye aracı ve ambulans ulaştı. İtfaiye ekiplerinin yaptığı çalışma sonucu yangın kontrol altına alınarak söndürüldü.

Yangının kısa sürede kontrol altına alınması sayesinde kültür evinin restoran ve müze bölümünde hasar yaşanmadı.

Mutfakta başlayan yangının çıkma nedeni ise görevliler tarafından araştırılıyor.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve toroslargazetesi.com.tr sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.