AFRİKA KÜLTÜR BAKANINDAN SEYDİŞEHİR’E ZİYARET

Güncel (İHA) - İhlas Haber Ajansı | 25.05.2017 - 07:25, Güncelleme: 25.05.2017 - 07:25
 

AFRİKA KÜLTÜR BAKANINDAN SEYDİŞEHİR’E ZİYARET

MÜSİAD Seydişehir Şubesinin daveti ile "Afrika-Türkiye Turizm Merkezi (ATTC)" başkanı, Nijerya Yoruba Krallığı Kültür Ataşesi ve Kültür Bakanı Dr. Wanle Akinboboye, Seydişehir'i ziyaret etti.

Dr. Wanle Akinboboye  MÜSİAD Seydişehir  Şubesinin daveti  ile 54 Afrika ülkesini temsilen Seydişehir bölgesinde kurulacak iş ortaklıkları ve yatırımlarla alakalı bilgilendirildi. Seydişehir'in Termal - ekolojik ve kültürel zenginlikleri MÜSİAD Seydişehir Şubesi başkanı Yasin Camcı ve Yönetim kurulu üyelerince tanıtıldı. Bu kapsamda Seydişehir Kaymakamı Aydın ERDOĞAN ve Seydişehir Belediye Başkanı Mehmet Tutal makamlarında ziyaret edildi. Seydişehir termal bölgeleri, Kuğulu bölgesi,  Tınaztepe Mağaraları ve Seydişehir bölgesi gezilerek yapılabilecek yatırımlara dair istişarelerde bulunuldu. Turizm yatırımlarına dair B2B görüşmeler gerçekleştirildi ve MÜSİAD Seydişehir üyeleri ile iş ortaklıkları hususunda önemli görüşmeler gerçekleştirildi. Günün sonunda "Afrika-Türkiye Turizm Merkezi (ATTC)" başkanı, Nijerya Yoruba Krallığı Kültür Ataşesi ve Kültür Bakanı Dr. Wanle Akinboboye MÜSİAD Seydişehir Şube başkanı Yasin Camcı' nın Hediye takdimi ile ziyaret sonlandırıldı.
MÜSİAD Seydişehir Şubesinin daveti ile "Afrika-Türkiye Turizm Merkezi (ATTC)" başkanı, Nijerya Yoruba Krallığı Kültür Ataşesi ve Kültür Bakanı Dr. Wanle Akinboboye, Seydişehir'i ziyaret etti.

Dr. Wanle Akinboboye  MÜSİAD Seydişehir  Şubesinin daveti  ile 54 Afrika ülkesini temsilen Seydişehir bölgesinde kurulacak iş ortaklıkları ve yatırımlarla alakalı bilgilendirildi. Seydişehir'in Termal - ekolojik ve kültürel zenginlikleri MÜSİAD Seydişehir Şubesi başkanı Yasin Camcı ve Yönetim kurulu üyelerince tanıtıldı.

Bu kapsamda Seydişehir Kaymakamı Aydın ERDOĞAN ve Seydişehir Belediye Başkanı Mehmet Tutal makamlarında ziyaret edildi.

Seydişehir termal bölgeleri, Kuğulu bölgesi,  Tınaztepe Mağaraları ve Seydişehir bölgesi gezilerek yapılabilecek yatırımlara dair istişarelerde bulunuldu.

Turizm yatırımlarına dair B2B görüşmeler gerçekleştirildi ve MÜSİAD Seydişehir üyeleri ile iş ortaklıkları hususunda önemli görüşmeler gerçekleştirildi. Günün sonunda "Afrika-Türkiye Turizm Merkezi (ATTC)" başkanı, Nijerya Yoruba Krallığı Kültür Ataşesi ve Kültür Bakanı Dr. Wanle Akinboboye MÜSİAD Seydişehir Şube başkanı Yasin Camcı' nın Hediye takdimi ile ziyaret sonlandırıldı.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve toroslargazetesi.com.tr sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.