AĞAÇTEPEDEKİ ORMAN YANGINI KONTROL ALTINA ALINDI

Güncel (STG) - SEYDİŞEHİR TOROSLAR GAZETESİ | 19.04.2023 - 17:13, Güncelleme: 19.04.2023 - 17:13
 

AĞAÇTEPEDEKİ ORMAN YANGINI KONTROL ALTINA ALINDI

Öğle saatlerinde Ağaçtepe mevkinde başlayan yangın ekiplerin yoğun çalışması sonrası kontrol altına alındı.

Yangın, öğle saatlerinde Seydişehir-Antalya kara yolu Ağaçtepesi mevkisindeki ormanda çıktı. İhbarla Orman Genel Müdürlüğü ile belediyeye bağlı ekipler, bölgeye sevk edildi. 10 dönümlük alanda etkili olan yangına, havadan müdahale edildi. 2 saatlik çalışma ile yangın, kontrol altına alındı. Ekiplerin soğutma çalışmalar sürüyor. Seydişehir Belediye Başkanı Mehmet Tutal da bölgeye gelip, incelemelerde bulundu. Kaymakam Deniz Pişkin ise yangın ile ilgili açıklama yaptı. Açıklamasında: "Seydişehir-Antalya Karayolu üzerinde bulunan "Ağaç Tepesi" mevkiinde çıkan yangın, şiddetli rüzgara rağmen ekiplerimizin hızlı müdahalesi ve yoğun gayreti sonucu şu saat itibari ile kontrol altına alınabildi. Soğutma çalışmalarına devam ediyoruz. Orman İşletmemize, İtfaiyemize ve Jandarma Personelimize başarılı çalışmalarından dolayı teşekkür ediyorum. Kıymetli Seydişehirli Hemşehrilerim, Yangına, bölgeye mantar toplamaya gelen vatandaşların sebebiyet verdiğini düşünüyoruz. Yangın esnasında o bölgede bulunan 3 aracın tespitleri yapıldı. Şu sıralar birçok vatandaşımızın mantar için ormanlık sahalarda olduğunu biliyoruz. Yangın bölgesinden dönerken bile oranın hemen aşağısında halen arabalarıyla gelmiş ve ailecek mantar toplamaya devam eden insanlar gördük. Lütfen azami derecede dikkatli olalım, küçücük bir ihmalin bile çok büyük kayıplara mal olabileceğini unutmayalım. Dikkatsiz insanları da bir vatandaşlık görevi olarak uyaralım" dedi.
Öğle saatlerinde Ağaçtepe mevkinde başlayan yangın ekiplerin yoğun çalışması sonrası kontrol altına alındı.

Yangın, öğle saatlerinde Seydişehir-Antalya kara yolu Ağaçtepesi mevkisindeki ormanda çıktı. İhbarla Orman Genel Müdürlüğü ile belediyeye bağlı ekipler, bölgeye sevk edildi. 10 dönümlük alanda etkili olan yangına, havadan müdahale edildi. 2 saatlik çalışma ile yangın, kontrol altına alındı. Ekiplerin soğutma çalışmalar sürüyor. Seydişehir Belediye Başkanı Mehmet Tutal da bölgeye gelip, incelemelerde bulundu.

Kaymakam Deniz Pişkin ise yangın ile ilgili açıklama yaptı. Açıklamasında: "Seydişehir-Antalya Karayolu üzerinde bulunan "Ağaç Tepesi" mevkiinde çıkan yangın, şiddetli rüzgara rağmen ekiplerimizin hızlı müdahalesi ve yoğun gayreti sonucu şu saat itibari ile kontrol altına alınabildi. Soğutma çalışmalarına devam ediyoruz. Orman İşletmemize, İtfaiyemize ve Jandarma Personelimize başarılı çalışmalarından dolayı teşekkür ediyorum.

Kıymetli Seydişehirli Hemşehrilerim,

Yangına, bölgeye mantar toplamaya gelen vatandaşların sebebiyet verdiğini düşünüyoruz. Yangın esnasında o bölgede bulunan 3 aracın tespitleri yapıldı. Şu sıralar birçok vatandaşımızın mantar için ormanlık sahalarda olduğunu biliyoruz. Yangın bölgesinden dönerken bile oranın hemen aşağısında halen arabalarıyla gelmiş ve ailecek mantar toplamaya devam eden insanlar gördük. Lütfen azami derecede dikkatli olalım, küçücük bir ihmalin bile çok büyük kayıplara mal olabileceğini unutmayalım. Dikkatsiz insanları da bir vatandaşlık görevi olarak uyaralım" dedi.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve toroslargazetesi.com.tr sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.