AĞIZ VE DİŞ SAĞLIĞI MERKEZİ AÇILIYOR

Güncel (STG) - SEYDİŞEHİR TOROSLAR GAZETESİ | 06.04.2023 - 16:18, Güncelleme: 06.04.2023 - 16:18
 

AĞIZ VE DİŞ SAĞLIĞI MERKEZİ AÇILIYOR

Seydişehir İlçe Sağlık Müdürü Dr. Mustafa Özer, Seydişehir’e ağız ve diş sağlığı merkezi kurulacağını açıkladı.

Dr. Özer, konuyla ilgili yaptığı açıklamada: “Konya İl Sağlık Müdürlüğümüzün talebi doğrultusunda Seydişehir ilçesine 20 ünit kapasiteli müstakil ağız ve diş sağlığı merkezi açılması Sağlık Bakanlığımızca uygun görülmüştür. Konya İl Sağlık Müdürlüğü’nün talebi Sağlık Bakanlığı tarafından uygun görüldü. Bahsi geçen talep yazısı da 27 Mart 2023 tarihinde bakanlık tarafından onaylandı. Bu konuda merkezin açılacağı binamızda hazır ilave veya ek bir bina ihtiyaç yoktur. Bu sebeple kısa sürede merkezi hizmete açabileceğiz.” diyerek hayırlı olmasını temenni etti.
Seydişehir İlçe Sağlık Müdürü Dr. Mustafa Özer, Seydişehir’e ağız ve diş sağlığı merkezi kurulacağını açıkladı.

Dr. Özer, konuyla ilgili yaptığı açıklamada:

“Konya İl Sağlık Müdürlüğümüzün talebi doğrultusunda Seydişehir ilçesine 20 ünit kapasiteli müstakil ağız ve diş sağlığı merkezi açılması Sağlık Bakanlığımızca uygun görülmüştür.

Konya İl Sağlık Müdürlüğü’nün talebi Sağlık Bakanlığı tarafından uygun görüldü. Bahsi geçen talep yazısı da 27 Mart 2023 tarihinde bakanlık tarafından onaylandı. Bu konuda merkezin açılacağı binamızda hazır ilave veya ek bir bina ihtiyaç yoktur. Bu sebeple kısa sürede merkezi hizmete açabileceğiz.” diyerek hayırlı olmasını temenni etti.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve toroslargazetesi.com.tr sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.