AK PARTİ ADAYI BABAOĞLU YAYLA ŞENLİKLERİNE KATILDI

Güncel (İHA) - İhlas Haber Ajansı | 01.06.2015 - 06:31, Güncelleme: 01.06.2015 - 06:31
 

AK PARTİ ADAYI BABAOĞLU YAYLA ŞENLİKLERİNE KATILDI

Ak parti Konya milletvekili adayı Mehmet Babaoğlu seçim çalışmaları kapsamında geldiği Seydişehir?de yayla şenliklerine katıldı.

Ak parti Konya milletvekili adayı Babaoğlu beraberinde ilçe koordinatörü Uğur Erdoğan, Ak parti Seydişehir İlçe Başkanı Mustafa Konurer, belediye başkanı Mehmet Tutal ve Kadın ve Gençlik Kolları Başkanlarıyla birlikte Tol, Ketenli, Çat ve Karacaören mahallelerinde yapılan yayla şenliklerine katılarak vatandaşların eğlencesine ortak oldu. Seydişehir’e gelerek yayla şenliklerinde vatandaşlarla buluşmaktan duyduğu memnuniyeti ifade eden Ak parti Konya Milletvekili Adayı Mehmet Babaoğlu; “Kültürümüzü yaşatmak adına yapılan yayla şenlikleri bizlere özümüzü hatırlatan şenliklerdir. İnsanlar ne kadar uzakta olursa olsun her yıl düzenli olarak yapılan yayla şenliklerine katılarak yıllardır görüşemedikleri yakınlarıyla hasret giderme fırsatı buluyorlar. Anadolu insanı her zaman, kendi kültürünü yaşadıkları topraklarda yaşatmanın gayreti içerisinde oluyor ve bunu da çok güzel bir şekilde yerine getiriyor.” dedi.
Ak parti Konya milletvekili adayı Mehmet Babaoğlu seçim çalışmaları kapsamında geldiği Seydişehir?de yayla şenliklerine katıldı.

Ak parti Konya milletvekili adayı Babaoğlu beraberinde ilçe koordinatörü Uğur Erdoğan, Ak parti Seydişehir İlçe Başkanı Mustafa Konurer, belediye başkanı Mehmet Tutal ve Kadın ve Gençlik Kolları Başkanlarıyla birlikte Tol, Ketenli, Çat ve Karacaören mahallelerinde yapılan yayla şenliklerine katılarak vatandaşların eğlencesine ortak oldu.

Seydişehir’e gelerek yayla şenliklerinde vatandaşlarla buluşmaktan duyduğu memnuniyeti ifade eden Ak parti Konya Milletvekili Adayı Mehmet Babaoğlu; “Kültürümüzü yaşatmak adına yapılan yayla şenlikleri bizlere özümüzü hatırlatan şenliklerdir. İnsanlar ne kadar uzakta olursa olsun her yıl düzenli olarak yapılan yayla şenliklerine katılarak yıllardır görüşemedikleri yakınlarıyla hasret giderme fırsatı buluyorlar. Anadolu insanı her zaman, kendi kültürünü yaşadıkları topraklarda yaşatmanın gayreti içerisinde oluyor ve bunu da çok güzel bir şekilde yerine getiriyor.” dedi.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve toroslargazetesi.com.tr sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.