AK Parti Danışma Meclisi Toplantısı ve Bayramlaşma Yapıldı

Politika (İHA) - İhlas Haber Ajansı | 23.07.2021 - 07:11, Güncelleme: 23.07.2021 - 07:11
 

AK Parti Danışma Meclisi Toplantısı ve Bayramlaşma Yapıldı

AK Parti Seydişehir İlçe Başkanlığı tarafından danışma meclisi toplantısı ve bayramlaşma yapıldı.

AK Parti Seydişehir İlçe Başkanlığı  tarafından yapılan toplantıya Ak Parti MYK Üyesi Konya Milletvekili Tahir Akyürek , İl Yönetim Kurulu Üyeleri Mehmet Ay ,Mustafa Hançerli ,Mehmet Taylan ,Belediye Başkanı Mehmet Tutal, AK Parti İlçe Başkanı Kemalettin Atalay , AK Parti Gençlik Kolları Başkanı Batuhan Aydın, AK Parti Kadın Kolları Başkanı Fatma Aydın, il genel meclisi üyeleri, belediye meclis üyeleri, belde teşkilat başkanları, mahalle başkanları, ve AK Parti ilçe yönetim kurulu üyeleri katıldı. Programın açılış konuşmasını yapan AK Parti Seydişehir ilçe Başkanı Kemalettin Atalay  “Pandemi şartlarından dolayı ilçe danışma meclisimizi daraltarak yapmak zorunda kalıyoruz. Maske, mesafe ve hijyen kurallarına uyarak yapıyoruz. AK Partimiz Cumhurbaşkanımız Recep Tayyip Erdoğan göstermiş olduğu 2023 hedeflerine doğru büyük bir şevk ve kararlılıkla yoluna devam etmektedir. Ak Parti hükümeti olarak Türkiye’nin en uzun süren hükümet olmanın gururunu yaşıyoruz. Ak Partinin nasıl bir çağ kapatıp çağ açtığının farkındayız.” dedi Atalay tüm üyelerinin bayramını kutlayarak danışma meclisinin hayırlara vesile olmasını temenni etti. Danışma meclisi toplantısında konuşan Seydişehir Belediye Başkanı Mehmet Tutal ise tüm Müslüman alenin bayramını kutlayarak yaptıkları hizmetlerden bahsetti.
AK Parti Seydişehir İlçe Başkanlığı tarafından danışma meclisi toplantısı ve bayramlaşma yapıldı.

AK Parti Seydişehir İlçe Başkanlığı  tarafından yapılan toplantıya Ak Parti MYK Üyesi Konya Milletvekili Tahir Akyürek , İl Yönetim Kurulu Üyeleri Mehmet Ay ,Mustafa Hançerli ,Mehmet Taylan ,Belediye Başkanı Mehmet Tutal, AK Parti İlçe Başkanı Kemalettin Atalay , AK Parti Gençlik Kolları Başkanı Batuhan Aydın, AK Parti Kadın Kolları Başkanı Fatma Aydın, il genel meclisi üyeleri, belediye meclis üyeleri, belde teşkilat başkanları, mahalle başkanları, ve AK Parti ilçe yönetim kurulu üyeleri katıldı.

Programın açılış konuşmasını yapan AK Parti Seydişehir ilçe Başkanı Kemalettin Atalay  “Pandemi şartlarından dolayı ilçe danışma meclisimizi daraltarak yapmak zorunda kalıyoruz. Maske, mesafe ve hijyen kurallarına uyarak yapıyoruz. AK Partimiz Cumhurbaşkanımız Recep Tayyip Erdoğan göstermiş olduğu 2023 hedeflerine doğru büyük bir şevk ve kararlılıkla yoluna devam etmektedir. Ak Parti hükümeti olarak Türkiye’nin en uzun süren hükümet olmanın gururunu yaşıyoruz. Ak Partinin nasıl bir çağ kapatıp çağ açtığının farkındayız.” dedi

Atalay tüm üyelerinin bayramını kutlayarak danışma meclisinin hayırlara vesile olmasını temenni etti.

Danışma meclisi toplantısında konuşan Seydişehir Belediye Başkanı Mehmet Tutal ise tüm Müslüman alenin bayramını kutlayarak yaptıkları hizmetlerden bahsetti.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve toroslargazetesi.com.tr sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.