AK PARTİ? DEN GEVREKLİ KASABASINA ÇIKARMA

Güncel (İHA) - İhlas Haber Ajansı | 18.01.2014 - 10:37, Güncelleme: 18.01.2014 - 10:37
 

AK PARTİ? DEN GEVREKLİ KASABASINA ÇIKARMA

Ak Parti Seydişehir İlçe Başkanı Kemalettin Atalay beraberindeki Partililerle Gevrekli Kasabasında ziyaretlerde bulundu.

 AK Parti Seydişehir İlçe Başkanı Kemalettin Atalay beraberindeki Partililerle Gevrekli Kasabasında ziyaretlerde bulundu. İlçe Başkanı Atalay beraberinde; Yönetim Kurulu Üyeleri, İl Genel Meclisi Üyeleri ve Belediye Başkan Aday Adaylarından oluşan geniş katılımlı bir heyetle Gevrekli’ ye gitti. Atalay ve beraberindekiler, Belediye Başkanı Cavit Şirin ve Ak Parti Belde Başkanı Nuri Kaya tarafından karşılandı. Cuma Namazını merkez camisinde eda eden heyet daha sonra bir kıraathanede kasabalılarla sohbet etti. Burada bir konuşma yapan Kemalettin Atalay: “AK Parti olarak tıpkı geçtiğimiz yıllarda olduğu gibi, 2014 yılında yapılacak olan Mahalli İdareler Seçimlerine de teşkilat olarak hazırız. Tüm Köylerimiz, Kasabalarımız ve Merkez Mahallelerimizdeki görevlilerimiz ile birlikte teşkilatımız, her zamankinden daha dinamik ve şevk ile çalışmaktadır. Bugün bize gösterdiğiniz misafirperverliğe teşekkür çok ediyorum. Bu birlik be beraberlik tablosu seçim süresi boyunca artarak devam edecek ve Allah’ ın izni ile tüm Seydişehir’ i kucaklayarak başarıya ulaşacaktır. Amacımız İlçemizde Konya Büyükşehir Belediyesi ile uyumlu çalışacak bir ekibi iş başına getirmek olacaktır.” Dedi. Buradan ayrılan heyet Gevrekli Belediye Başkanı Cavit Şirin’i makamında ziyaret ederek karşılıklı bilgi alışverişinde bulundu. Belediye Başkanı Cavit Şirin bu ziyaretten duyduğu memnuniyeti dile getirerek: “Gördüğünüz gibi AK Parti demokrasi dersi vermektedir. Teşkilatımız ve tüm Aday Adaylarımız her zaman birlikte hareket etmektedir. Adayımız kim olursa olsun amacımız Yerel Seçimleri kazanmaktır.” Dedi.
Ak Parti Seydişehir İlçe Başkanı Kemalettin Atalay beraberindeki Partililerle Gevrekli Kasabasında ziyaretlerde bulundu.

 AK Parti Seydişehir İlçe Başkanı Kemalettin Atalay beraberindeki Partililerle Gevrekli Kasabasında ziyaretlerde bulundu.

İlçe Başkanı Atalay beraberinde; Yönetim Kurulu Üyeleri, İl Genel Meclisi Üyeleri ve Belediye Başkan Aday Adaylarından oluşan geniş katılımlı bir heyetle Gevrekli’ ye gitti. Atalay ve beraberindekiler, Belediye Başkanı Cavit Şirin ve Ak Parti Belde Başkanı Nuri Kaya tarafından karşılandı.

Cuma Namazını merkez camisinde eda eden heyet daha sonra bir kıraathanede kasabalılarla sohbet etti.

Burada bir konuşma yapan Kemalettin Atalay:

“AK Parti olarak tıpkı geçtiğimiz yıllarda olduğu gibi, 2014 yılında yapılacak olan Mahalli İdareler Seçimlerine de teşkilat olarak hazırız. Tüm Köylerimiz, Kasabalarımız ve Merkez Mahallelerimizdeki görevlilerimiz ile birlikte teşkilatımız, her zamankinden daha dinamik ve şevk ile çalışmaktadır. Bugün bize gösterdiğiniz misafirperverliğe teşekkür çok ediyorum. Bu birlik be beraberlik tablosu seçim süresi boyunca artarak devam edecek ve Allah’ ın izni ile tüm Seydişehir’ i kucaklayarak başarıya ulaşacaktır.

Amacımız İlçemizde Konya Büyükşehir Belediyesi ile uyumlu çalışacak bir ekibi iş başına getirmek olacaktır.” Dedi.

Buradan ayrılan heyet Gevrekli Belediye Başkanı Cavit Şirin’i makamında ziyaret ederek karşılıklı bilgi alışverişinde bulundu.

Belediye Başkanı Cavit Şirin bu ziyaretten duyduğu memnuniyeti dile getirerek:

“Gördüğünüz gibi AK Parti demokrasi dersi vermektedir. Teşkilatımız ve tüm Aday Adaylarımız her zaman birlikte hareket etmektedir. Adayımız kim olursa olsun amacımız Yerel Seçimleri kazanmaktır.” Dedi.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve toroslargazetesi.com.tr sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.