AK PARTİ GRUBU İSRAİL KONSOLOSLUĞU'NDA EYLEM YAPTI

Güncel (İHA) - İhlas Haber Ajansı | 18.07.2014 - 12:55, Güncelleme: 18.07.2014 - 12:55
 

AK PARTİ GRUBU İSRAİL KONSOLOSLUĞU'NDA EYLEM YAPTI

İsrail'in Gazze'ye kara harekatı başlatması üzerine AK Parti Milletvekilleri toplu halde İsrail'in Ankara'daki Büyükelçiliik binası önündeki protesto eylemine katıldı.

İsrail'in Gazze'ye kara harekatı başlatması üzerine AK Parti Milletvekilleri toplu halde İsrail'in Ankara'daki Büyükelçiliik binası önündeki protesto eylemine katıldı. AK Parti Gaziantep Milletvekili Ali Şahin protesto eylemi "TC tarihinde ilk kez TBMM'yi kapatıp elçilik önünde eylem yaptık" dedi. TBMM'nin kapanmasıyla birlikte AK Parti Gurubu Milletvekilleri topluca bir karar aldılar ve saldırları kınamak üzere İsrail'in Ankara Büyükelçiliği önüne giderek orada toplanmış bulunan protestocu gurup ile birlikte İsrail'i protesto ettiler. Protesto gösterilerine Filistin Dostluk Gurubu Başkanı Murat Yıldırım,Konya Milletvekili Harun Tüfekci, İstanbul Milletvekili Erol Kaya, Gaziantep Milletvekili Ali Şahin, Diyarbakır Milletvekili Galip Ensarioğlu, Erzurum Milletvekili Cengiz Yavilioğlu, İstanbul Milletvekili Harun Karaca, Ardahan Milletvekili Orhan Atalay, İstanbul Milletvekili Tülay Kaynarca ve AK Parti'nin diğer milletvekilleri katıldılar. İsrail Ankara Büyükelçiliği önünde bir konuşma yapan Filistin Dostluk Gurubu Başkanı Murat Yıldırım İsrail'i hain saldırılarını durdurmaya çağırırken Orhan Atalay yaptığı konuşmadan insanlığın İsrailin katliamları karşısındaki suskunluğunu kınadı. İsrail İslam aleminin içine zerk edilmiş kanser hücresi Gaziantep Milletvekili Ali Şahin ise gazetemize yaptığı açıklamada Ortadoğu'nun bir Filistin seğil İsrail Sorunu olduğunu, İsrail'in Batının kendi içindeki Yahudilerden kurtulma ve İslam Alemine başına dert açma projesi olduğunu ve İsrail'i İslam aleminin içine zerk edilmiş bir kanser hücresi olduğu belirterek TBMM olarak İsrail'i terörist devlet ilan eden bir karar almalıyız dedi. TC tarihinde bir ilk Ak Parti Gaziantep Milletvekili Ali Şahin yaptıkları eylemi Türkiye Cumhuriyeti tarihinde bir ilk olarak yorumladı. Şahin twitter hesabından şunları yazdı: "TC Tarihinde ilk kez AK Parti Milletvekilleri olarak TBMM'yi kapatarak Elçilik önünde İsraili protesto ettik..."
İsrail'in Gazze'ye kara harekatı başlatması üzerine AK Parti Milletvekilleri toplu halde İsrail'in Ankara'daki Büyükelçiliik binası önündeki protesto eylemine katıldı.

İsrail'in Gazze'ye kara harekatı başlatması üzerine AK Parti Milletvekilleri toplu halde İsrail'in Ankara'daki Büyükelçiliik binası önündeki protesto eylemine katıldı.

AK Parti Gaziantep Milletvekili Ali Şahin protesto eylemi "TC tarihinde ilk kez TBMM'yi kapatıp elçilik önünde eylem yaptık" dedi.

TBMM'nin kapanmasıyla birlikte AK Parti Gurubu Milletvekilleri topluca bir karar aldılar ve saldırları kınamak üzere İsrail'in Ankara Büyükelçiliği önüne giderek orada toplanmış bulunan protestocu gurup ile birlikte İsrail'i protesto ettiler.

Protesto gösterilerine Filistin Dostluk Gurubu Başkanı Murat Yıldırım,Konya Milletvekili Harun Tüfekci, İstanbul Milletvekili Erol Kaya, Gaziantep Milletvekili Ali Şahin, Diyarbakır Milletvekili Galip Ensarioğlu, Erzurum Milletvekili Cengiz Yavilioğlu, İstanbul Milletvekili Harun Karaca, Ardahan Milletvekili Orhan Atalay, İstanbul Milletvekili Tülay Kaynarca ve AK Parti'nin diğer milletvekilleri katıldılar.

İsrail Ankara Büyükelçiliği önünde bir konuşma yapan Filistin Dostluk Gurubu Başkanı Murat Yıldırım İsrail'i hain saldırılarını durdurmaya çağırırken Orhan Atalay yaptığı konuşmadan insanlığın İsrailin katliamları karşısındaki suskunluğunu kınadı.

İsrail İslam aleminin içine zerk edilmiş kanser hücresi

Gaziantep Milletvekili Ali Şahin ise gazetemize yaptığı açıklamada Ortadoğu'nun bir Filistin seğil İsrail Sorunu olduğunu, İsrail'in Batının kendi içindeki Yahudilerden kurtulma ve İslam Alemine başına dert açma projesi olduğunu ve İsrail'i İslam aleminin içine zerk edilmiş bir kanser hücresi olduğu belirterek TBMM olarak İsrail'i terörist devlet ilan eden bir karar almalıyız dedi.

TC tarihinde bir ilk

Ak Parti Gaziantep Milletvekili Ali Şahin yaptıkları eylemi Türkiye Cumhuriyeti tarihinde bir ilk olarak yorumladı. Şahin twitter hesabından şunları yazdı: "TC Tarihinde ilk kez AK Parti Milletvekilleri olarak TBMM'yi kapatarak Elçilik önünde İsraili protesto ettik..."

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve toroslargazetesi.com.tr sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.