Ak Parti İlçe Başkanı Atalay’dan Öğretmenler Günü Mesajı

Politika (İHA) - İhlas Haber Ajansı | 23.11.2019 - 03:33, Güncelleme: 23.11.2019 - 03:33
 

Ak Parti İlçe Başkanı Atalay’dan Öğretmenler Günü Mesajı

AK Parti Seydişehir İlçe Başkanı Kemalettin Atalay Öğretmenler Günü münasebetiyle bir basın açıklaması yayınladı

Atalay mesajında : “Mustafa Kemal Atatürk’ün Millet Mektepleri Başöğretmenliğini kabul ettiği 24 Kasım 1928 günü, 1981 yılından beri Öğretmenler Günü olarak kutlanmaktadır. 24 Kasım Türk milletinin, kazandığı büyük zaferlerle Türkiye Cumhuriyetini kurarak, egemenliğini eline aldığı, bilgi toplumunun üretici bir üyesi olma kararı doğrultusunda eğitim hamlesini başlattığı tarihtir.  Bu kutlu günde ülkemizin muasır medeniyetler seviyesine çıkması noktasında, geleceğimizin teminatı olan çocuklarımızın, gençlerimizin kazanılmasında en büyük rolü öğretmenler almaktadır. Bizler öğretmenlerimizin her zaman saygıdeğer bir meslek icra ettiklerinin bilincindeyiz. Onların hizmetleri sayesinde, bizlerde ülkemiz için belirlediğimiz hedeflere hızla koşarken, genç nesilleri daha iyi seviyede göreceğiz.” dedi. Kemalettin ATALAY mesajının devamında şunları kaydetti: “Topluma hizmet veren her mesleğin saygın olduğu bir gerçektir. Ama bütün meslek mensuplarını yetiştirip hayata hazırlayan öğretmenlik mesleği ayrı bir kutsallık taşımaktadır. Öğretmenlerimiz her şeyin en iyisini en güzelini hak etmektedir. Bu kutsal görevi yerine getiren, fedakâr ve cefakâr öğretmenlerimizin 24 Kasım öğretmenler gününü en kalbi duygularla kutluyor. Bu duygu ve düşüncelerle başta Başöğretmen Gazi Mustafa Kemal Atatürk olmak üzere, görevleri başında şehit olan ve aramızdan ayrılan tüm öğretmenlerimizi rahmetle anıyor. Emekli olan öğretmenlerimize sağlık ve esenlik içinde uzun ömürler diliyorum.” dedi.
AK Parti Seydişehir İlçe Başkanı Kemalettin Atalay Öğretmenler Günü münasebetiyle bir basın açıklaması yayınladı

Atalay mesajında : “Mustafa Kemal Atatürk’ün Millet Mektepleri Başöğretmenliğini kabul ettiği 24 Kasım 1928 günü, 1981 yılından beri Öğretmenler Günü olarak kutlanmaktadır. 24 Kasım Türk milletinin, kazandığı büyük zaferlerle Türkiye Cumhuriyetini kurarak, egemenliğini eline aldığı, bilgi toplumunun üretici bir üyesi olma kararı doğrultusunda eğitim hamlesini başlattığı tarihtir. 

Bu kutlu günde ülkemizin muasır medeniyetler seviyesine çıkması noktasında, geleceğimizin teminatı olan çocuklarımızın, gençlerimizin kazanılmasında en büyük rolü öğretmenler almaktadır.

Bizler öğretmenlerimizin her zaman saygıdeğer bir meslek icra ettiklerinin bilincindeyiz. Onların hizmetleri sayesinde, bizlerde ülkemiz için belirlediğimiz hedeflere hızla koşarken, genç nesilleri daha iyi seviyede göreceğiz.” dedi. Kemalettin ATALAY mesajının devamında şunları kaydetti: “Topluma hizmet veren her mesleğin saygın olduğu bir gerçektir.

Ama bütün meslek mensuplarını yetiştirip hayata hazırlayan öğretmenlik mesleği ayrı bir kutsallık taşımaktadır. Öğretmenlerimiz her şeyin en iyisini en güzelini hak etmektedir. Bu kutsal görevi yerine getiren, fedakâr ve cefakâr öğretmenlerimizin 24 Kasım öğretmenler gününü en kalbi duygularla kutluyor. Bu duygu ve düşüncelerle başta Başöğretmen Gazi Mustafa Kemal Atatürk olmak üzere, görevleri başında şehit olan ve aramızdan ayrılan tüm öğretmenlerimizi rahmetle anıyor. Emekli olan öğretmenlerimize sağlık ve esenlik içinde uzun ömürler diliyorum.” dedi.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve toroslargazetesi.com.tr sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.