Ak Parti İlçe Danışma ve Bayramlaşma Programı Düzenledi

Politika (STG) - SEYDİŞEHİR TOROSLAR GAZETESİ | 24.06.2023 - 20:08, Güncelleme: 01.07.2023 - 09:52
 

Ak Parti İlçe Danışma ve Bayramlaşma Programı Düzenledi

Ak Parti 77. İlçe Danışma ve Bayramlaşma programı Belediye Düğün Salonunda gerçekleşti.

Programa Ak Parti Konya İl Koordinatörü Adnan Bahçeci, Ak Parti Konya Milletvekili Mustafa Hakan Özer, Belediye Başkanı Mehmet Tutal, Ak Parti İlçe Başkanı Kemalettin Atalay, Ak Parti İlçe Yönetimi, Kadın Kolları, Gençlik Kolları, Mahalle Temsilcileri, Belediye Meclis Üyeleri katıldı. Açılış konuşmasını yapan Kemalettin Atalay; Seydişehir'in devlet yatırımlarını almada diğer ilçelerden geri kalmadığını, hastanenin yapımının devam ettiğini, tünelin kazım işinin bittiğini ve beton dökme işinin üçte ikisinin bittiğini, Millet Bahçesinin bitirildiğini, Belediye hizmetlerinin devam ettiğini belirtti. Atalay: "Seçimlerden sonra yolumuz açıldı. İnşallah yerel seçimlerde de tekrar Seydişehir ve Konya Büyükşehir Belediyelerini kazanacağız. Hizmette yolumuza devam edeceğiz" dedi. Daha sonra söz alan Başkan Tutal: " Ak Parti sessiz devrim yaptı. 15 Temmuz’dan sonra da tam bağımsızlığını kazandı. Artık güçlü ve bağımsız bir Türkiye var" diyerek katılımcılara Seydişehir Belediyesi'nin şimdiye kadar yapmış olduğu hizmetleri anlattı. Tutal: "Üçlü olacağız Güçlü olacağız demiştik. Cumhurbaşkanımızı tekrar seçtik. Parlamento da çoğunluğu sağladık. Hizmet uğruna güçlü bir şekilde yola devam ediyoruz" dedi. Tutal sözlerinin sonunda Ak Parti de kim olursanız olun proje götürmedikten sonra bir iş yaptıramazsınız. İlçe Başkanımız Kemalettin Atalay ile beraber çantamızda projelerimizle Allah'a şükür önemli projelere imza atıldı. Başkanım da bizle uyum içinde çalışıyoruz. Desteklerinden dolayı Kemalettin Beye teşekkür ederim" dedi. İl Koordinasyon Adnan Bahçeci ve Ak Parti Konya Milletvekili Mustafa Hakan Özer' in konuşmasından sonra katılımcılarla soru cevap yapıldı.
Ak Parti 77. İlçe Danışma ve Bayramlaşma programı Belediye Düğün Salonunda gerçekleşti.

Programa Ak Parti Konya İl Koordinatörü Adnan Bahçeci, Ak Parti Konya Milletvekili Mustafa Hakan Özer, Belediye Başkanı Mehmet Tutal, Ak Parti İlçe Başkanı Kemalettin Atalay, Ak Parti İlçe Yönetimi, Kadın Kolları, Gençlik Kolları, Mahalle Temsilcileri, Belediye Meclis Üyeleri katıldı.

Açılış konuşmasını yapan Kemalettin Atalay; Seydişehir'in devlet yatırımlarını almada diğer ilçelerden geri kalmadığını, hastanenin yapımının devam ettiğini, tünelin kazım işinin bittiğini ve beton dökme işinin üçte ikisinin bittiğini, Millet Bahçesinin bitirildiğini, Belediye hizmetlerinin devam ettiğini belirtti.

Atalay: "Seçimlerden sonra yolumuz açıldı. İnşallah yerel seçimlerde de tekrar Seydişehir ve Konya Büyükşehir Belediyelerini kazanacağız. Hizmette yolumuza devam edeceğiz" dedi.

Daha sonra söz alan Başkan Tutal: " Ak Parti sessiz devrim yaptı. 15 Temmuz’dan sonra da tam bağımsızlığını kazandı. Artık güçlü ve bağımsız bir Türkiye var" diyerek katılımcılara Seydişehir Belediyesi'nin şimdiye kadar yapmış olduğu hizmetleri anlattı.

Tutal: "Üçlü olacağız Güçlü olacağız demiştik. Cumhurbaşkanımızı tekrar seçtik. Parlamento da çoğunluğu sağladık. Hizmet uğruna güçlü bir şekilde yola devam ediyoruz" dedi.

Tutal sözlerinin sonunda Ak Parti de kim olursanız olun proje götürmedikten sonra bir iş yaptıramazsınız. İlçe Başkanımız Kemalettin Atalay ile beraber çantamızda projelerimizle Allah'a şükür önemli projelere imza atıldı. Başkanım da bizle uyum içinde çalışıyoruz. Desteklerinden dolayı Kemalettin Beye teşekkür ederim" dedi.

İl Koordinasyon Adnan Bahçeci ve Ak Parti Konya Milletvekili Mustafa Hakan Özer' in konuşmasından sonra katılımcılarla soru cevap yapıldı.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve toroslargazetesi.com.tr sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.