AK PARTİ İLÇE TEŞKİLATINDAN TOKİ OKULUNDA YAŞANANLARLA İLGİLİ AÇIKLAMA

Güncel 21.09.2022 - 13:40, Güncelleme: 21.09.2022 - 13:40
 

AK PARTİ İLÇE TEŞKİLATINDAN TOKİ OKULUNDA YAŞANANLARLA İLGİLİ AÇIKLAMA

Ak Parti Seydişehir İlçe Başkanı Kemalettin Atalay kamuoyuna TOKİ Orta ve İlkokulunda ‘Panonun Kaldırılması’ ile ilgili basın açıklamasında bulundu.

TOKİ Orta ve İlkokulunda panoya asılan Peygamber Efendimizin söz ve öğütlerinin yer aldığı resmin İlçe Milli Eğitim Müdürlüğünde görevli Şube Müdürü tarafından kaldırılmasının istenmesiyle ilgili açıklama şöyle: “İlçemiz TOKİ Orta ve İlkokulunda incelemede bulunan İlçe Milli Eğitim Müdürlüğünde Şube Müdürü olarak görev yapan bir müdürün okulda Peygamber efendimizin söz ve öğütlerinin  yer aldığı bir ‘Panonun kaldırılması’ şeklinde basına ve kamuoyuna yansıyan olay tarafımızdan titizlikle takip edilmekte olup olay müfettiş incelemesinin ardından netleşecektir. Durum kamuoyunun bilgisine arz olunur.”
Ak Parti Seydişehir İlçe Başkanı Kemalettin Atalay kamuoyuna TOKİ Orta ve İlkokulunda ‘Panonun Kaldırılması’ ile ilgili basın açıklamasında bulundu.

TOKİ Orta ve İlkokulunda panoya asılan Peygamber Efendimizin söz ve öğütlerinin yer aldığı resmin İlçe Milli Eğitim Müdürlüğünde görevli Şube Müdürü tarafından kaldırılmasının istenmesiyle ilgili açıklama şöyle:

“İlçemiz TOKİ Orta ve İlkokulunda incelemede bulunan İlçe Milli Eğitim Müdürlüğünde Şube Müdürü olarak görev yapan bir müdürün okulda Peygamber efendimizin söz ve öğütlerinin  yer aldığı bir ‘Panonun kaldırılması’ şeklinde basına ve kamuoyuna yansıyan olay tarafımızdan titizlikle takip edilmekte olup olay müfettiş incelemesinin ardından netleşecektir. Durum kamuoyunun bilgisine arz olunur.”

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve toroslargazetesi.com.tr sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.