AK PARTİ KADIN KOLLARI GAZETEMİZİ ZİYARET ETTİ

Güncel (İHA) - İhlas Haber Ajansı | 16.08.2018 - 12:01, Güncelleme: 16.08.2018 - 12:01
 

AK PARTİ KADIN KOLLARI GAZETEMİZİ ZİYARET ETTİ

AK Parti Seydişehir Kadın kolları başkanı ve beraberindeki heyet Seydişehir Toroslar Gazetemizi ziyaret ettiler.

  AK Kadınlar, Kadın kollarını tanıtmak, gazetecilerle tanışmak kaynaşmak  için Nezaket ziyaretinde bulundular. Kadın kolları Başkanı Meryem Semerci, Tanıtım ve Medya Başkanı Esma Yener ve beraberindeki üyeler ilçemizde görev yapan gazetecilerle birer birer görüştüler.  Kadın Kolları Başkanı Meryem Semerci, siyasi çalışmalarının zaten kendi görevleri olduğunu bu davaya baş koyduklarını ellerinden gelenin en iyisini yapmanın yanı sıra sosyal faaliyetlere de devam edeceklerini belirttiler. Meryem Semerci; ’’İlçemizin gelişmesi adına yaptığınız çalışmalar takdire şayan, bundan sonra bizde yaptığımız çalışmaları sizlerle artırarak paylaşmak istiyoruz. Hem teşekkür hem de tanışma ziyaretinde bulunduk. ’dedi.
AK Parti Seydişehir Kadın kolları başkanı ve beraberindeki heyet Seydişehir Toroslar Gazetemizi ziyaret ettiler.
 

AK Kadınlar, Kadın kollarını tanıtmak, gazetecilerle tanışmak kaynaşmak  için Nezaket ziyaretinde bulundular.

Kadın kolları Başkanı Meryem Semerci, Tanıtım ve Medya Başkanı Esma Yener ve beraberindeki üyeler ilçemizde görev yapan gazetecilerle birer birer görüştüler. 

Kadın Kolları Başkanı Meryem Semerci, siyasi çalışmalarının zaten kendi görevleri olduğunu bu davaya baş koyduklarını ellerinden gelenin en iyisini yapmanın yanı sıra sosyal faaliyetlere de devam edeceklerini belirttiler.

Meryem Semerci;

’’İlçemizin gelişmesi adına yaptığınız çalışmalar takdire şayan, bundan sonra bizde yaptığımız çalışmaları sizlerle artırarak paylaşmak istiyoruz. Hem teşekkür hem de tanışma ziyaretinde bulunduk. ’dedi.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve toroslargazetesi.com.tr sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.