AK PARTİ KADIN KOLLARINDAN ALİ SAYLAM’A ZİYARET

Türkiye 10.01.2024 - 15:50, Güncelleme: 10.01.2024 - 15:50
 

AK PARTİ KADIN KOLLARINDAN ALİ SAYLAM’A ZİYARET

10 Ocak Gazeteciler Günü dolayısıyla Gazeteciler Cemiyeti Başkanı Ali Saylam’a ziyarette bulunan Ak Parti Kadın Kolları yönetimi, gazetecilerin gününü kutladı.

Gazeteciler Cemiyeti Başkanı Ali Saylam’ın ve Seydişehir’deki diğer gazetecilerin 10 Ocak Gazeteciler Gününü kutlayan Ak Parti Kadın Kolları, “Yerel seçim çalışmalarının gündemde olduğu şu günlerde, siz değerli gazetecilerin mesajlarımızı iletmekte önemli destekleri olacağını biliyoruz. Kadın Kolları olarak gününüzü kutlar, çalışmalarınızda başarılar dileriz” dediler. Ziyarette Ak Parti Kadın Kollarından Hacer Özdemir, Hacer Akın, Emine Uyar, Hüsniye Çınaroğlu ve Hatice Naz Akbaş, Cemiyet Başkanı Ali Saylam’la gündemde olan Seydişehir yerel seçimlerini de değerlendirerek: “Kadın Kolları olarak teşkilatımızın çalışmalarında önemimizi biliyoruz. Seçimler için kollarımızı sıvadık. Gece gündüz demeden Ak Parti’nin başarısı için çalışmalarımızı sürdüreceğiz. İnşaallah Seydişehir ve ülkemiz için 31 Mart yerel seçimleri hayırlara vesile olur” temennisinde bulundular.
10 Ocak Gazeteciler Günü dolayısıyla Gazeteciler Cemiyeti Başkanı Ali Saylam’a ziyarette bulunan Ak Parti Kadın Kolları yönetimi, gazetecilerin gününü kutladı.

Gazeteciler Cemiyeti Başkanı Ali Saylam’ın ve Seydişehir’deki diğer gazetecilerin 10 Ocak Gazeteciler Gününü kutlayan Ak Parti Kadın Kolları, “Yerel seçim çalışmalarının gündemde olduğu şu günlerde, siz değerli gazetecilerin mesajlarımızı iletmekte önemli destekleri olacağını biliyoruz. Kadın Kolları olarak gününüzü kutlar, çalışmalarınızda başarılar dileriz” dediler.

Ziyarette Ak Parti Kadın Kollarından Hacer Özdemir, Hacer Akın, Emine Uyar, Hüsniye Çınaroğlu ve Hatice Naz Akbaş, Cemiyet Başkanı Ali Saylam’la gündemde olan Seydişehir yerel seçimlerini de değerlendirerek: “Kadın Kolları olarak teşkilatımızın çalışmalarında önemimizi biliyoruz. Seçimler için kollarımızı sıvadık. Gece gündüz demeden Ak Parti’nin başarısı için çalışmalarımızı sürdüreceğiz. İnşaallah Seydişehir ve ülkemiz için 31 Mart yerel seçimleri hayırlara vesile olur” temennisinde bulundular.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve toroslargazetesi.com.tr sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.