AK Parti Konya Milletvekili Orhan Erdem Seydişehir'de Ziyaretlerde Bulundu

Güncel (STG) - SEYDİŞEHİR TOROSLAR GAZETESİ | 08.09.2023 - 13:08, Güncelleme: 08.09.2023 - 13:08
 

AK Parti Konya Milletvekili Orhan Erdem Seydişehir'de Ziyaretlerde Bulundu

AK Parti Konya Milletvekili Orhan Erdem, Seydişehir'de taşıyıcılar kooperatifi üyeleri, esnaflar ve vatandaşlarla bir araya geldi. Erdem, saha çalışmalarının devam ettiğini ve yaklaşan yerel seçimlerde iyi sonuçlar almayı hedeflediklerini belirtti.

AK Parti Konya Milletvekili Orhan Erdem, Seydişehir'de bir dizi ziyaretlerde bulundu. Erdem, ziyaretleri kapsamında, ilçedeki taşıyıcılar kooperatifi üyeleri, esnaflar ve vatandaşlarla bir araya geldi. Daha sonra AK Parti Seydişehir İlçe Başkanlığını ziyaret eden Erdem, burada yaptığı konuşmada, saha çalışmalarının tüm hızıyla birlik ve beraberlik içinde devam ettiğini belirtti. Yaklaşan yerel seçimlerde AK Parti olarak iyi sonuçları alabilmenin gayretinde olacaklarını aktaran Erdem, "Cumhurbaşkanımız dün orta vadeli programı açıkladı. Milletimizin umudu AK Parti'den yana. Yaşanan sorunları ve problemleri yine AK Parti'nin çözeceğine inanıyor. Bizler de son 21 yıldır seçim kaybetmeden bugünlere gelmiş bir parti olarak kısa sürede toparlanacağımızı halkımıza anlatıyoruz. İnşallah bu zor günlerin de milletimizle birlikte üstesinden geleceğiz. Biz seçimden seçime değil, her zaman halkın içinde olan bir partiyiz." ifadesini kullandı. Erdem'e ziyaretlerine Seydişehir Belediye Başkanı Mehmet Tutal, AK Parti İlçe Başkan Vekili Ender Doğan ve partililer eşlik etti.  
AK Parti Konya Milletvekili Orhan Erdem, Seydişehir'de taşıyıcılar kooperatifi üyeleri, esnaflar ve vatandaşlarla bir araya geldi. Erdem, saha çalışmalarının devam ettiğini ve yaklaşan yerel seçimlerde iyi sonuçlar almayı hedeflediklerini belirtti.

AK Parti Konya Milletvekili Orhan Erdem, Seydişehir'de bir dizi ziyaretlerde bulundu.

Erdem, ziyaretleri kapsamında, ilçedeki taşıyıcılar kooperatifi üyeleri, esnaflar ve vatandaşlarla bir araya geldi.

Daha sonra AK Parti Seydişehir İlçe Başkanlığını ziyaret eden Erdem, burada yaptığı konuşmada, saha çalışmalarının tüm hızıyla birlik ve beraberlik içinde devam ettiğini belirtti.

Yaklaşan yerel seçimlerde AK Parti olarak iyi sonuçları alabilmenin gayretinde olacaklarını aktaran Erdem, "Cumhurbaşkanımız dün orta vadeli programı açıkladı. Milletimizin umudu AK Parti'den yana. Yaşanan sorunları ve problemleri yine AK Parti'nin çözeceğine inanıyor. Bizler de son 21 yıldır seçim kaybetmeden bugünlere gelmiş bir parti olarak kısa sürede toparlanacağımızı halkımıza anlatıyoruz. İnşallah bu zor günlerin de milletimizle birlikte üstesinden geleceğiz. Biz seçimden seçime değil, her zaman halkın içinde olan bir partiyiz." ifadesini kullandı.

Erdem'e ziyaretlerine Seydişehir Belediye Başkanı Mehmet Tutal, AK Parti İlçe Başkan Vekili Ender Doğan ve partililer eşlik etti.

 

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve toroslargazetesi.com.tr sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.