AK PARTİ, LATİF SELVİYLE SEÇİM ÇALIŞMALARINI DIŞ MAHALLELERDE SÜRDÜ

Politika 05.05.2023 - 15:08, Güncelleme: 05.05.2023 - 17:08
 

AK PARTİ, LATİF SELVİYLE SEÇİM ÇALIŞMALARINI DIŞ MAHALLELERDE SÜRDÜ

Ak Parti’den her gün bir milletvekili adayı seçim çalışmaları için Seydişehir’e geliyor.

Belediye Başkanı Mehmet Tutal, İlçe Başkanı Kemalettin Atalay, Ak Parti Gençlik ve Kadın Kollarının da Milletvekili adaylarıyla birlikte yaptıkları seçim çalışmaları uç mahallerde yoğunlaştı. Bugün ise Konya Ak Parti Milletvekili 6.sıra adayı Latif Selvi’nin katıldığı seçim çalışmaları Ketenli’de Cuma namazından sonra yaptığı konuşma ile başladı. Sonrasında Milletvekili adayı Latif Selvi ve beraberindekiler Yaylacık, Mesudiye, Çat ve Dikilitaş Mahallelerindeki seçim çalışmalarıyla devam etti. Selvi’nin son durağı Çavuş Mahallesi oldu. Yatsı namazından sonra Çavuşlulara hitap ederek programını sonlandırdı.    
Ak Parti’den her gün bir milletvekili adayı seçim çalışmaları için Seydişehir’e geliyor.

Belediye Başkanı Mehmet Tutal, İlçe Başkanı Kemalettin Atalay, Ak Parti Gençlik ve Kadın Kollarının da Milletvekili adaylarıyla birlikte yaptıkları seçim çalışmaları uç mahallerde yoğunlaştı.

Bugün ise Konya Ak Parti Milletvekili 6.sıra adayı Latif Selvi’nin katıldığı seçim çalışmaları Ketenli’de Cuma namazından sonra yaptığı konuşma ile başladı.

Sonrasında Milletvekili adayı Latif Selvi ve beraberindekiler Yaylacık, Mesudiye, Çat ve Dikilitaş Mahallelerindeki seçim çalışmalarıyla devam etti.

Selvi’nin son durağı Çavuş Mahallesi oldu. Yatsı namazından sonra Çavuşlulara hitap ederek programını sonlandırdı.

 

 

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve toroslargazetesi.com.tr sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.