Ak Parti Seçim Koordinasyon Binası Törenle Açıldı (videolu)

Türkiye (STG) - SEYDİŞEHİR TOROSLAR GAZETESİ | 14.04.2023 - 17:16, Güncelleme: 15.04.2023 - 13:06
 

Ak Parti Seçim Koordinasyon Binası Törenle Açıldı (videolu)

Hürriyet Caddesi’nde bulunan Ak Parti Seçim Koordinasyon binasının açılışına Ak Parti Konya Milletvekili Ziya Altunyaldız, Belediye Başkanı Mehmet Tutal, Ak Parti İlçe Başkanı Kemalettin Atalay, MHP İlçe Başkanı Eyyüp Gül, Yeniden Refah Partisi İlçe Başkanı Ali Özkaldı, Ak Parti Kadın Kolları, Gençlik Kolları, muhtarlar, oda temsilcileri ve vatandaşlar katıldı.

Ak Parti İlçe Başkanı Kemalettin Atalay’ın açılış konuşmasından sonra Belediye Başkanı Mehmet Tutal ve Konya Milletvekili Ziya Altunyaldız’da birer konuşma yaptı. Konya Milletvekili Altunyaldız konuşmasında, seçimlerde vatandaşlarımızın nemli bir tercih yapacağını belirterek: “20 yıldır istikrarla, güvenle her bir vatandaşımızın Türkiye Cumhuriyeti’nin saygın bir vatandaşı olarak çalışan, gecesini gündüzüne katan, ülkesinin menfaatleri için dış dünyaya sözü olan, dik duran bir liderin Cumhurbaşkanlığı adaylığı ve yeniden Türkiye Cumhuriyeti’ni yönetme idaresi var. Diğer taraftan çok uzun zamandır çalışan, masayı zaman zaman deviren, zaman zaman dağıtan, iradesiyle ilgili çok fazla şüphe uyandıran bir grup var. Şimdi sizlere soruyorum. 20 yıldır ne yaptığını bilen, gelecekte ne yapacağını bildiğimiz bir lidere mi oy vereceksiniz? Çalışmalarıyla insanda şüphe çeken yurtiçinde ve yurtdışında iş birlikteliği olan, seçildiği takdirde ülkemizin geleceği ile ilgili ciddi anlamda milletimize endişe saran bir grubu mu seçeceksiniz?” diye konuştu. Altunyaldız konuşmasının sonunda: “85 milyonu kardeş bilerek insanımızın tüm ihtiyaçlarını karşılamak için gece gündüz çalışan Cumhurbaşkanımız ve onun liderliğindeki Ak Parti’yi yeniden iş başına getirmek ve onurlu bir ülke olmaya devam etmek için özellikle siz kadın kollarımız, gençlik teşkilatımız ve tüm partililerimiz seçime az bir zaman kala daha çok çalışacağız” dedi. Konuşmaların sonunda yapılan dualarla birlikte seçim koordinasyon merkezi binasının kurdelesi kesildi.    
Hürriyet Caddesi’nde bulunan Ak Parti Seçim Koordinasyon binasının açılışına Ak Parti Konya Milletvekili Ziya Altunyaldız, Belediye Başkanı Mehmet Tutal, Ak Parti İlçe Başkanı Kemalettin Atalay, MHP İlçe Başkanı Eyyüp Gül, Yeniden Refah Partisi İlçe Başkanı Ali Özkaldı, Ak Parti Kadın Kolları, Gençlik Kolları, muhtarlar, oda temsilcileri ve vatandaşlar katıldı.

Ak Parti İlçe Başkanı Kemalettin Atalay’ın açılış konuşmasından sonra Belediye Başkanı Mehmet Tutal ve Konya Milletvekili Ziya Altunyaldız’da birer konuşma yaptı.

Konya Milletvekili Altunyaldız konuşmasında, seçimlerde vatandaşlarımızın nemli bir tercih yapacağını belirterek: “20 yıldır istikrarla, güvenle her bir vatandaşımızın Türkiye Cumhuriyeti’nin saygın bir vatandaşı olarak çalışan, gecesini gündüzüne katan, ülkesinin menfaatleri için dış dünyaya sözü olan, dik duran bir liderin Cumhurbaşkanlığı adaylığı ve yeniden Türkiye Cumhuriyeti’ni yönetme idaresi var. Diğer taraftan çok uzun zamandır çalışan, masayı zaman zaman deviren, zaman zaman dağıtan, iradesiyle ilgili çok fazla şüphe uyandıran bir grup var. Şimdi sizlere soruyorum. 20 yıldır ne yaptığını bilen, gelecekte ne yapacağını bildiğimiz bir lidere mi oy vereceksiniz? Çalışmalarıyla insanda şüphe çeken yurtiçinde ve yurtdışında iş birlikteliği olan, seçildiği takdirde ülkemizin geleceği ile ilgili ciddi anlamda milletimize endişe saran bir grubu mu seçeceksiniz?” diye konuştu.

Altunyaldız konuşmasının sonunda: “85 milyonu kardeş bilerek insanımızın tüm ihtiyaçlarını karşılamak için gece gündüz çalışan Cumhurbaşkanımız ve onun liderliğindeki Ak Parti’yi yeniden iş başına getirmek ve onurlu bir ülke olmaya devam etmek için özellikle siz kadın kollarımız, gençlik teşkilatımız ve tüm partililerimiz seçime az bir zaman kala daha çok çalışacağız” dedi.

Konuşmaların sonunda yapılan dualarla birlikte seçim koordinasyon merkezi binasının kurdelesi kesildi.

 

 

Habere ifade bırak !
Habere Ek Video
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve toroslargazetesi.com.tr sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.