AK PARTİ SEYDİŞEHİR TEŞKİLATI KADINLARI UNUTMADI

Güncel (İHA) - İhlas Haber Ajansı | 09.03.2015 - 04:48, Güncelleme: 09.03.2015 - 04:48
 

AK PARTİ SEYDİŞEHİR TEŞKİLATI KADINLARI UNUTMADI

Ak parti Seydişehir ilçe teşkilatı 8 Mart dünya kadınlar günü nedeniyle ev ziyaretleri yaparak kadınlar gününü kutladı.

Sosyal işler ve kadın kolları başkanlığı tarafından ortaklaşa düzenlenen programda şehir merkezinde ve taşra mahalleler olan Bostandere, Çavuş, Gevrekli, İncesu ve Gökçehüyük’de yaşayan Cumhuriyetle yaşıt kadınlar evlerinde ziyaret edilerek çeşitli hediyeler verildi. 30 yıldır yatağa bağımlı olarak yaşayan annesine bakan ve bundan dolayı hiç evlenmeyen 52 yaşındaki Emine Erikçi’yi evinde ziyaret eden Ak parti Teşkilatı fedakâr evlat Emine Erikçi’yi yılın kadını seçti. Annesinin rahatsızlığından dolayı ona bakmak zorunda olduğu için hiç evlenmeyen Emine Erikçi’nin eli öpülesi bir kadın olduğunu ifade eden sosyal işler Başkanı Ayşe Yavuz,Emine teyzemizin annesi için kendi hayatını feda etmesi bizleri çok duygulandı. Bu zamanda böyle bir evlat olabilmek gerçekten çok zordur. Bundan dolayı kendisine ne kadar teşekkür etsek azdır. Seydişehir Teşkilatı olarak 8 Mart Dünya Kadınlar gününde Emine Erikçi teyzemizi yılın kadını seçtik dedi. Evlerinde ziyaret edilen kadınlar ziyaretten duydukları memnuniyeti ifade ederek bu önemli güne bizleri unutmayarak evlerimizde ziyaret eden Ak parti Seydişehir teşkilatına teşekkür ediyoruz dediler.
Ak parti Seydişehir ilçe teşkilatı 8 Mart dünya kadınlar günü nedeniyle ev ziyaretleri yaparak kadınlar gününü kutladı.

Sosyal işler ve kadın kolları başkanlığı tarafından ortaklaşa düzenlenen programda şehir merkezinde ve taşra mahalleler olan Bostandere, Çavuş, Gevrekli, İncesu ve Gökçehüyük’de yaşayan Cumhuriyetle yaşıt kadınlar evlerinde ziyaret edilerek çeşitli hediyeler verildi.

30 yıldır yatağa bağımlı olarak yaşayan annesine bakan ve bundan dolayı hiç evlenmeyen 52 yaşındaki Emine Erikçi’yi evinde ziyaret eden Ak parti Teşkilatı fedakâr evlat Emine Erikçi’yi yılın kadını seçti.

Annesinin rahatsızlığından dolayı ona bakmak zorunda olduğu için hiç evlenmeyen Emine Erikçi’nin eli öpülesi bir kadın olduğunu ifade eden sosyal işler Başkanı Ayşe Yavuz,Emine teyzemizin annesi için kendi hayatını feda etmesi bizleri çok duygulandı. Bu zamanda böyle bir evlat olabilmek gerçekten çok zordur. Bundan dolayı kendisine ne kadar teşekkür etsek azdır. Seydişehir Teşkilatı olarak 8 Mart Dünya Kadınlar gününde Emine Erikçi teyzemizi yılın kadını seçtik dedi.

Evlerinde ziyaret edilen kadınlar ziyaretten duydukları memnuniyeti ifade ederek bu önemli güne bizleri unutmayarak evlerimizde ziyaret eden Ak parti Seydişehir teşkilatına teşekkür ediyoruz dediler.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve toroslargazetesi.com.tr sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.