AK PARTİ TEŞKİLATI FEN LİSESİNİ GEZDİ

Güncel (İHA) - İhlas Haber Ajansı | 08.01.2013 - 04:25, Güncelleme: 08.01.2013 - 04:25
 

AK PARTİ TEŞKİLATI FEN LİSESİNİ GEZDİ

Ak Parti İlçe Teşkilatı Fen Lisesinde incelemelerde bulundu.

  Ak Parti İlçe Teşkilatı Fen Lisesinde incelemelerde bulundu. Geçen yıl öğretime başlayan Seydişehir Fen Lisesi’nin kullanılmayan bir bölümü pansiyona dönüştürülerek  okulun açılışından buyana yapılan çalışmalar ve eksiklikleri Ak parti ilçe teşkilatına anlatıldı Okul Müdürü Fatih Küçük, okullarının en yüksek puanla öğrenci aldığını diğer fen liseleri ile yarışılabilmesi için fiziki açıdan da donanımlı bir okul olması gerektiğini bildirerek “okulun  en önemli eksikliği pansiyon görünüyordu. Bu eksiklik yoğun bir çalışma neticesinde giderildi.” Dedi. Müdür Küçük, okul yanında bulunan arsaların tapulaştırılarak okula tahsis edilmesi çalışmalarının devam ettiğini okulla emniyet arasında bulunan 1100 metrekarelik Sanayi Camiine ait arsanın okula bağışlanması halinde Fen Lisesi Kompleksi oluşturmak için yeterli alana sahip olunacağını belirtti. Ak Parti İlçe Teşkilatı Kemalettin Atalay ise Okul müdürü Fatih Küçük’ün Ticaret meslek lisesinde de önemli hizmetler yaptığını Fen Lisesinde de büyük gayretler gösterdiğini belirterek,  “hocamızın gerçekten çalışmaları takdire şayan. İki okulda da önemli hizmetlerine ve gayretlerine şahit olduk. Kendilerine bu çalışmalarından dolayı teşekkür ederiz.” Dedi. Başkan Atalay:  “Okula pansiyon kazandırılmasında Okul Müdürümüz Fatih Bey’in gayretlerinin yanı sıra Sayın Milletvekilimiz Harun Tüfekçi’de Ankara’dan pansiyonla ilgili olarak işlemlerin takipçisi oldu. Okulun önemli bir eksiği olan kız ve erkek pansiyonları hizmete girdi. Bundan böyle inşallah ilerleyen süreçlerde okula özel bir pansiyon binası olmak üzere diğer gerekli sosyal ve sportif binaların yapımını da kazandırmak için Ak parti olarak elimizden geleni yapacağız.”Dedi. Okul Müdürü Fatih Küçük de:  “Fen Lisesi’ni öğrenciler tercih ederken okulumuzda pansiyon olması çok önemli bir faktördü. Bu eksikliğe rağmen okulumuzdan Türkiye genelinde deneme sınavında birincilik,ikincilik kazanan başarılı öğrencilerimiz var. Sağ olun bu eksikliği siz ve tüm Seydişehirlilerin gayreti ile giderdik. Bu yıl tercihlerde okulumuzda pansiyonda görüneceği için etüt çalışma imkanı da yakaladığımız için okulumuzun başarısında da büyük bir artış olacaktır.” Dedi
Ak Parti İlçe Teşkilatı Fen Lisesinde incelemelerde bulundu.

 

Ak Parti İlçe Teşkilatı Fen Lisesinde incelemelerde bulundu.

Geçen yıl öğretime başlayan Seydişehir Fen Lisesi’nin kullanılmayan bir bölümü pansiyona dönüştürülerek  okulun açılışından buyana yapılan çalışmalar ve eksiklikleri Ak parti ilçe teşkilatına anlatıldı

Okul Müdürü Fatih Küçük, okullarının en yüksek puanla öğrenci aldığını diğer fen liseleri ile yarışılabilmesi için fiziki açıdan da donanımlı bir okul olması gerektiğini bildirerek “okulun  en önemli eksikliği pansiyon görünüyordu. Bu eksiklik yoğun bir çalışma neticesinde giderildi.” Dedi.

Müdür Küçük, okul yanında bulunan arsaların tapulaştırılarak okula tahsis edilmesi çalışmalarının devam ettiğini okulla emniyet arasında bulunan 1100 metrekarelik Sanayi Camiine ait arsanın okula bağışlanması halinde Fen Lisesi Kompleksi oluşturmak için yeterli alana sahip olunacağını belirtti.

Ak Parti İlçe Teşkilatı Kemalettin Atalay ise Okul müdürü Fatih Küçük’ün Ticaret meslek lisesinde de önemli hizmetler yaptığını Fen Lisesinde de büyük gayretler gösterdiğini belirterek,  “hocamızın gerçekten çalışmaları takdire şayan. İki okulda da önemli hizmetlerine ve gayretlerine şahit olduk. Kendilerine bu çalışmalarından dolayı teşekkür ederiz.” Dedi.

Başkan Atalay:

 “Okula pansiyon kazandırılmasında Okul Müdürümüz Fatih Bey’in gayretlerinin yanı sıra Sayın Milletvekilimiz Harun Tüfekçi’de Ankara’dan pansiyonla ilgili olarak işlemlerin takipçisi oldu. Okulun önemli bir eksiği olan kız ve erkek pansiyonları hizmete girdi. Bundan böyle inşallah ilerleyen süreçlerde okula özel bir pansiyon binası olmak üzere diğer gerekli sosyal ve sportif binaların yapımını da kazandırmak için Ak parti olarak elimizden geleni yapacağız.”Dedi.

Okul Müdürü Fatih Küçük de:

 “Fen Lisesi’ni öğrenciler tercih ederken okulumuzda pansiyon olması çok önemli bir faktördü. Bu eksikliğe rağmen okulumuzdan Türkiye genelinde deneme sınavında birincilik,ikincilik kazanan başarılı öğrencilerimiz var. Sağ olun bu eksikliği siz ve tüm Seydişehirlilerin gayreti ile giderdik. Bu yıl tercihlerde okulumuzda pansiyonda görüneceği için etüt çalışma imkanı da yakaladığımız için okulumuzun başarısında da büyük bir artış olacaktır.” Dedi

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve toroslargazetesi.com.tr sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.