AK Parti’den Müsiad’a ziyaret

Politika (İHA) - İhlas Haber Ajansı | 06.11.2020 - 10:49, Güncelleme: 06.11.2020 - 10:49
 

AK Parti’den Müsiad’a ziyaret

Başkan Atalay ve yönetim kurulu üyeleri MÜSİAD Seydişehir Şubesine bir ziyaret gerçekleştirerek Başkan Yasir Dumlupınar ve yönetimine hayırlı olsun dediler.

. MÜSiAD Seydişehir Şubesinde geçtiğimiz günler de bir görev değişimi olmuş Başkan AV. Mustafa Akman görevi AV. Yasir Dumlupınar’a devretmişti. Hayırlı olsun ziyaretinde bulunan AKPARTİ İlçe Başkanı Kemalettin Atalay : “ Seydişehir’de de Termal Turizmden, Hızlı Tren'e, alüminyuma dayalı yan sanayi, bölgesel silah sanayi ve yan kolları, Alacabel Tünelinden tutunda irili ufaklı birçok yatırım için kollar sıvanmışken ilçemizde 6 yıl önce faaliyete giren MÜSiAD Seydişehir Şubesi de ulusal platformlarda gerekli çalışmalara paydaş olmuştur”dedi. AK Parti Seydişehir’de de kongre süreci tamamlanarak İlçe Başkanlığına tekrar seçildiğini belirten Kemalettin Atalay :” Ülkemiz için kurulan yakın temas, birliktelik  Seydişehir  ve bölge kalkınması için de atılmıştır. Yerel dinamiklerin harekete geçerek bu güzel şehrimize hep beraber sizler ve AkParti ilçe teşkilatı olarak bizler yola koyulduk. İnşallah bu güzel şehrimize kalıcı hizmetlerde bulunuruz” şeklinde konuştu. Müsiad’ın Yasir Dumlupınar :  “ise yeni bir heyecan ve şevkle Müsiad ilçemizde sanayinin ilerlemesi için çalışmalarını özveri ile sürdürecektir . Bu çalışmalarımızda sizlerle beraber olmak şehrimize hizmette yol almamızı sağlayacaktır” diyerek AkParti İlçe Teşkilatı Başkanı Kemalettin Atalay’a ziyaretlerinden dolayı teşekkür etti.
Başkan Atalay ve yönetim kurulu üyeleri MÜSİAD Seydişehir Şubesine bir ziyaret gerçekleştirerek Başkan Yasir Dumlupınar ve yönetimine hayırlı olsun dediler.

.

MÜSiAD Seydişehir Şubesinde geçtiğimiz günler de bir görev değişimi olmuş Başkan AV. Mustafa Akman görevi AV. Yasir Dumlupınar’a devretmişti.

Hayırlı olsun ziyaretinde bulunan AKPARTİ İlçe Başkanı Kemalettin Atalay : “

Seydişehir’de de Termal Turizmden, Hızlı Tren'e, alüminyuma dayalı yan sanayi, bölgesel silah sanayi ve yan kolları, Alacabel Tünelinden tutunda irili ufaklı birçok yatırım için kollar sıvanmışken ilçemizde 6 yıl önce faaliyete giren MÜSiAD Seydişehir Şubesi de ulusal platformlarda gerekli çalışmalara paydaş olmuştur”dedi.

AK Parti Seydişehir’de de kongre süreci tamamlanarak İlçe Başkanlığına tekrar seçildiğini belirten Kemalettin Atalay :”

Ülkemiz için kurulan yakın temas, birliktelik  Seydişehir  ve bölge kalkınması için de atılmıştır. Yerel dinamiklerin harekete geçerek bu güzel şehrimize hep beraber sizler ve AkParti ilçe teşkilatı olarak bizler yola koyulduk. İnşallah bu güzel şehrimize kalıcı hizmetlerde bulunuruz” şeklinde konuştu.

Müsiad’ın Yasir Dumlupınar :  “ise yeni bir heyecan ve şevkle Müsiad ilçemizde sanayinin ilerlemesi için çalışmalarını özveri ile sürdürecektir . Bu çalışmalarımızda sizlerle beraber olmak şehrimize hizmette yol almamızı sağlayacaktır” diyerek AkParti İlçe Teşkilatı Başkanı Kemalettin Atalay’a ziyaretlerinden dolayı teşekkür etti.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve toroslargazetesi.com.tr sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.