AK PARTİ’Lİ ÇELİK, ŞEHİR BULUŞMALARINDA SEYDİŞEHİR’DEYDİ

Politika (STG) - SEYDİŞEHİR TOROSLAR GAZETESİ | 28.09.2022 - 14:20, Güncelleme: 28.09.2022 - 14:20
 

AK PARTİ’Lİ ÇELİK, ŞEHİR BULUŞMALARINDA SEYDİŞEHİR’DEYDİ

Adalet ve Kalkınma Partisi (AK Parti) Genel Merkezinin talimatıyla başlayan ve tüm milletvekili, MKYK ve parti teşkilatlarının üyelerinin seferber edildiği "2023'e Doğru Şehir Buluşmaları" programının durağı Seydişehir’di.

Şaban Cengiz Kültür Merkezinde gerçekleşen 2023'e Doğru Şehir Buluşmaları toplantısına konuşmacı olarak Antalya Milletvekili Kemal Çelik katıldı. Ak Parti Seydişehir İlçe Başkanı Kemalettin Atalay’ın ev sahipliği yaptığı toplantıya; Belediye Başkanı Mehmet Tutal, Ak Parti İl Yönetim Kurulu Üyesi Seydişehir Koordinatörü Mustafa Hançerli’nin yanı sıra, Ak Parti Kadın Kolları, Ak Parti Gençlik Kolları, Ak parti yönetim kurulu ve meclis üyeleri katıldı. Açılış konuşmasını yapan İlçe Başkanı Kemalettin Atalay; Seydişehir’de yaklaşık 11200 üyelerinin bulunduğunu, teşkilat olarak güçlü olduklarını, geçtiğimiz aylardaki olumsuz havanın olumlu dönüşmeye başladığını belirterek, Milletvekili Çelik’e parti çalışmaları hakkında bilgi verdi. Başkan Tutal ise; tüm seçim vaatlerini yerine getirdiklerini son olarak soğuk hava deposu, kurutuma ve eleme tesisleri ve Marangozlar Kavşağında üretici kadınlar iş yeri ihalelerinin yapıldığını belirterek belediye olarak Seydişehir’i yeniden imar ettiklerini belirtti. Seçimin ayak seslerinin gelmeye başladığı şu günlerde Seydişehir olarak her yönüyle hazır olduklarını söyledi. Ak Parti Antalya Milletvekili Çelik ise şehir buluşmalarında Seydişehir’de olmaktan  mutlu olduğunu belirterek: “Güçlü bir liderimiz var. Düzenli disiplinli ve çalışkan bir teşkilatımız var. Ak Parti olarak dört dörtlük bir partiyiz. Böyle olmamızın en önemli sebebi hanımlar ve gençlerdir. bu toplantıda hanım kardeşlerimiz ve gençlerimizin katılımlarının yüksek olduğunu görmekten çok mutlu oldum” dedi.  İlçe başkanımız ve Belediye başkanımızın konuşmalarından anladım ki Seydişehir’de bir sıkıntı yok. İlçenin yatırımlar ve imarı açısından önemli işler yapılmış. Benim memleketim Antalya’da da üreticiler son derece bizden memnun. Muz ithalat eden bir ilken artık ihracat yapan durumdayız. Siz sosyal medyaya bakmayın. Allah’ın izniyle halkımız bizim yanımızda” diyerek 2023 genel seçimlerinde Ak Parti’nin yine zafer kazanacağını belirtti. Ak Parti Antalya Milletvekili Çelik, mahalle temsilcileri ile de toplantı yapacağı ardından esnaf ziyareti yaparak ilçemizden ayrılacağı öğrenildi.  
Adalet ve Kalkınma Partisi (AK Parti) Genel Merkezinin talimatıyla başlayan ve tüm milletvekili, MKYK ve parti teşkilatlarının üyelerinin seferber edildiği "2023'e Doğru Şehir Buluşmaları" programının durağı Seydişehir’di.

Şaban Cengiz Kültür Merkezinde gerçekleşen 2023'e Doğru Şehir Buluşmaları toplantısına konuşmacı olarak Antalya Milletvekili Kemal Çelik katıldı.

Ak Parti Seydişehir İlçe Başkanı Kemalettin Atalay’ın ev sahipliği yaptığı toplantıya; Belediye Başkanı Mehmet Tutal, Ak Parti İl Yönetim Kurulu Üyesi Seydişehir Koordinatörü Mustafa Hançerli’nin yanı sıra, Ak Parti Kadın Kolları, Ak Parti Gençlik Kolları, Ak parti yönetim kurulu ve meclis üyeleri katıldı.

Açılış konuşmasını yapan İlçe Başkanı Kemalettin Atalay; Seydişehir’de yaklaşık 11200 üyelerinin bulunduğunu, teşkilat olarak güçlü olduklarını, geçtiğimiz aylardaki olumsuz havanın olumlu dönüşmeye başladığını belirterek, Milletvekili Çelik’e parti çalışmaları hakkında bilgi verdi.

Başkan Tutal ise; tüm seçim vaatlerini yerine getirdiklerini son olarak soğuk hava deposu, kurutuma ve eleme tesisleri ve Marangozlar Kavşağında üretici kadınlar iş yeri ihalelerinin yapıldığını belirterek belediye olarak Seydişehir’i yeniden imar ettiklerini belirtti. Seçimin ayak seslerinin gelmeye başladığı şu günlerde Seydişehir olarak her yönüyle hazır olduklarını söyledi.

Ak Parti Antalya Milletvekili Çelik ise şehir buluşmalarında Seydişehir’de olmaktan  mutlu olduğunu belirterek: “Güçlü bir liderimiz var. Düzenli disiplinli ve çalışkan bir teşkilatımız var. Ak Parti olarak dört dörtlük bir partiyiz. Böyle olmamızın en önemli sebebi hanımlar ve gençlerdir. bu toplantıda hanım kardeşlerimiz ve gençlerimizin katılımlarının yüksek olduğunu görmekten çok mutlu oldum” dedi.

 İlçe başkanımız ve Belediye başkanımızın konuşmalarından anladım ki Seydişehir’de bir sıkıntı yok. İlçenin yatırımlar ve imarı açısından önemli işler yapılmış. Benim memleketim Antalya’da da üreticiler son derece bizden memnun. Muz ithalat eden bir ilken artık ihracat yapan durumdayız. Siz sosyal medyaya bakmayın. Allah’ın izniyle halkımız bizim yanımızda” diyerek 2023 genel seçimlerinde Ak Parti’nin yine zafer kazanacağını belirtti.

Ak Parti Antalya Milletvekili Çelik, mahalle temsilcileri ile de toplantı yapacağı ardından esnaf ziyareti yaparak ilçemizden ayrılacağı öğrenildi.

 

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve toroslargazetesi.com.tr sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.