AK PARTİNİN REGAİP KANDİLİ MESAJI

Güncel (İHA) - İhlas Haber Ajansı | 15.05.2013 - 08:46, Güncelleme: 15.05.2013 - 08:46
 

AK PARTİNİN REGAİP KANDİLİ MESAJI

Ak Parti Seydişehir İlçe Başkan vekili Şafak Kabak Regaib Kandili dolayısıyla bir kutlama mesajı yayınladı.

Ak Parti Seydişehir İlçe Başkan vekili Şafak Kabak Regaib Kandili dolayısıyla bir kutlama mesajı yayınladı. Bolluk, bereket, fazilet anlamına gelen ve üç ayların ilk kandil gecesi olan Regaib Kandili Cenab-ı Allah'ın (c.c) kullarına lütuflarını bol bol verdiği bir gecedir.   Semanın kapılarının sonuna kadar açılıp rahmetin sağanak sağanak yağdığı, avuçların alêmlerin yaratıcısına açıldığı, gözlerin yaşardığı, ilahi esintilerin kalplerimizi okşadığı Regaib Kandili gecesinin tüm insanlığa barış ve huzur getirmesini, birlik, beraberlik ve kardeşlik duygularının güçlenmesine vesile olmasını temenni ediyorum. Bu duygu ve düşüncelerle bu güzel ve özel gecede dualarda buluşmak dileğiyle Seydişehir’li hemşerilerimin ve tüm İslam alêminin Regaib Kandillerini kutlar, sağlık ve huzur içerisinde daha nice kandillere erişmelerini yüce Allah’tan (c.c) niyaz ederim.
Ak Parti Seydişehir İlçe Başkan vekili Şafak Kabak Regaib Kandili dolayısıyla bir kutlama mesajı yayınladı.

Ak Parti Seydişehir İlçe Başkan vekili Şafak Kabak Regaib Kandili dolayısıyla bir kutlama mesajı yayınladı.

Bolluk, bereket, fazilet anlamına gelen ve üç ayların ilk kandil gecesi olan Regaib Kandili Cenab-ı Allah'ın (c.c) kullarına lütuflarını bol bol verdiği bir gecedir.  

Semanın kapılarının sonuna kadar açılıp rahmetin sağanak sağanak yağdığı, avuçların alêmlerin yaratıcısına açıldığı, gözlerin yaşardığı, ilahi esintilerin kalplerimizi okşadığı Regaib Kandili gecesinin tüm insanlığa barış ve huzur getirmesini, birlik, beraberlik ve kardeşlik duygularının güçlenmesine vesile olmasını temenni ediyorum.

Bu duygu ve düşüncelerle bu güzel ve özel gecede dualarda buluşmak dileğiyle Seydişehir’li hemşerilerimin ve tüm İslam alêminin Regaib Kandillerini kutlar, sağlık ve huzur içerisinde daha nice kandillere erişmelerini yüce Allah’tan (c.c) niyaz ederim.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve toroslargazetesi.com.tr sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.