AKADEMİ SPOR ERKEK BASKETBOL TAKIMINDAN GALİBİYET

Spor (İHA) - İhlas Haber Ajansı | 07.12.2019 - 09:29, Güncelleme: 07.12.2019 - 09:29
 

AKADEMİ SPOR ERKEK BASKETBOL TAKIMINDAN GALİBİYET

Türkiye Basketbol Federasyonu Konya İl Birinciliği U14 liginde mücadele eden temsilcimiz Seydişehir Akademi Spor Erkek Basketbol takımı 7. maçını galibiyetle tamamladı.

Konya Büyükşehir Belediyesi Kongre Merkezinde oynanan mücadelede Seydişehir Akademi Spor U14 Erkek Basketbol takımı, Diltaş Spor Kulübü U14 Erkek Basketbol takımına karşı 49-45’lik skorla galip geldi. Takım oyuncularından Ahmet Talha Laledere  ‘’Maçın başında rakibimize karşı iyi savunma yapamadık ve 9 sayı geriye düştük. Fakat ikinci periyotta daha iyi savunma yaparak ilk yarıyı 7 sayı ile önde kapattık. Maçındaki geri kalan kısmında oyunu kontrol altında tuttuk ve maç sonucu galip geldik. Tüm takım arkadaşlarımızı tebrik ederim” dedi. Temsilcimiz bu galibiyetle 7. Maçında 4. Galibiyetini aldı ve Play-off şansını devam ettirdi.
Türkiye Basketbol Federasyonu Konya İl Birinciliği U14 liginde mücadele eden temsilcimiz Seydişehir Akademi Spor Erkek Basketbol takımı 7. maçını galibiyetle tamamladı.

Konya Büyükşehir Belediyesi Kongre Merkezinde oynanan mücadelede Seydişehir Akademi Spor U14 Erkek Basketbol takımı, Diltaş Spor Kulübü U14 Erkek Basketbol takımına karşı 49-45’lik skorla galip geldi.

Takım oyuncularından Ahmet Talha Laledere  ‘’Maçın başında rakibimize karşı iyi savunma yapamadık ve 9 sayı geriye düştük. Fakat ikinci periyotta daha iyi savunma yaparak ilk yarıyı 7 sayı ile önde kapattık. Maçındaki geri kalan kısmında oyunu kontrol altında tuttuk ve maç sonucu galip geldik. Tüm takım arkadaşlarımızı tebrik ederim” dedi.

Temsilcimiz bu galibiyetle 7. Maçında 4. Galibiyetini aldı ve Play-off şansını devam ettirdi.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve toroslargazetesi.com.tr sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.