Akparti Aday adayı tanıtımında Kemalettin Atalay’a teşekkür

Türkiye 24.11.2023 - 14:43, Güncelleme: 24.11.2023 - 14:43
 

Akparti Aday adayı tanıtımında Kemalettin Atalay’a teşekkür

Seydişehir siyasi partiler

Akparti İlçe Teşkilatı Belediye düğün salonunda belediye başkanı  aday adaylarını tanıttı Daha önce doğal aday olarak aday adaylığını ilan eden Belediye Başkanı Mehmet Tutal ve aday adaylığı başvurusunda bulunan Konya İl Milli Eğitim Müdür yardımcısı Mahmut Zengin, Eski Akparti gençlik kolları başkanı Ramazan Türkoğlu, Eski Akparti İlçe Başkanlarından Mustafa Konurer, Belediye Düğün Salonu tanıtım programında  özgeçmişlerini anlatarak Akparti İlçe Yönetim Kurulu gençlik kolları, mahalle temsilcileri ve Akparti delegelerine kendilerini tanıttılar.   Beledye Başkanı Mehmet Tutal konuşmasında ise dönemlerinde vadettiklerinden daha fazlasını yaparak 100 önemli projeye imza attıklarını tekrar aday gösterilip seçilirlerse hedeflerinde 5-6 projenin hazırlandığını belirterek bu hizmetleri ‘’teşkilatımızla birlikte hep beraber yaptık,özellikle İlçe Başkanımız Kemal Abimize teşekkür ederim, özellikle ikinci dönemim de bir huzur ortamı oluşturarak birlikte Ankara lara gidip Seydişehir’e hizmet noktasındakoşturduk’’ diyerek teşekkür etti. Tanıtım programı adaylarının birlikte resim vermesi ile son buldu.
Seydişehir siyasi partiler

Akparti İlçe Teşkilatı Belediye düğün salonunda belediye başkanı  aday adaylarını tanıttı

Daha önce doğal aday olarak aday adaylığını ilan eden Belediye Başkanı Mehmet Tutal ve aday adaylığı başvurusunda bulunan Konya İl Milli Eğitim Müdür yardımcısı Mahmut Zengin, Eski Akparti gençlik kolları başkanı Ramazan Türkoğlu, Eski Akparti İlçe Başkanlarından Mustafa Konurer, Belediye Düğün Salonu tanıtım programında  özgeçmişlerini anlatarak Akparti İlçe Yönetim Kurulu gençlik kolları, mahalle temsilcileri ve Akparti delegelerine kendilerini tanıttılar.

 

Beledye Başkanı Mehmet Tutal konuşmasında ise dönemlerinde vadettiklerinden daha fazlasını yaparak 100 önemli projeye imza attıklarını tekrar aday gösterilip seçilirlerse hedeflerinde 5-6 projenin hazırlandığını belirterek bu hizmetleri ‘’teşkilatımızla birlikte hep beraber yaptık,özellikle İlçe Başkanımız Kemal Abimize teşekkür ederim, özellikle ikinci dönemim de bir huzur ortamı oluşturarak birlikte Ankara lara gidip Seydişehir’e hizmet noktasındakoşturduk’’ diyerek teşekkür etti.

Tanıtım programı adaylarının birlikte resim vermesi ile son buldu.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve toroslargazetesi.com.tr sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.