AKTİF EĞİTİMCİLER SENDİKASI, ÜYELERİYLE KAHVALTIDA BULUŞTU

Güncel (İHA) - İhlas Haber Ajansı | 24.11.2014 - 11:41, Güncelleme: 24.11.2014 - 11:41
 

AKTİF EĞİTİMCİLER SENDİKASI, ÜYELERİYLE KAHVALTIDA BULUŞTU

Aktif Eğitimciler Sendikası üyeleri Seydişehir Temsilciliği tarafından öğretmenler günü nedeniyle düzenlenen Tınaztepe Tesislerinde kahvaltıda buluştu.

Aktif Eğitimciler Sendikası üyeleri Seydişehir Temsilciliği tarafından öğretmenler günü nedeniyle düzenlenen Tınaztepe Tesislerinde kahvaltıda buluştu.             Sendikamız Türkiye genelinde 30 bine yakın, Konya’da bin 40, Seydişehir de ise 49 üye ulaşmıştır. Sendika, hakkında bilgi veren Sendika Seydişehir Temsilcisi İsmail ZAMBAKCI, Sendikalarının kuruluş amacının; Büyük millet olma şuurunun bütün fertlerin topyekûn katılımıyla gerçekleşeceğine ve büyük hedeflere küçük fakat samimi adımlarla yürüneceğine inanan Aktif Eğitimciler Sendikası, şahsi arzuların yerine milli ruh ve milli düşüncenin; egonun yerine diğergâmlık ve kolektif şuurun geçeceği, birbirini tanımayan fertlerin, kendileri gibi kimselerin varlıklarını hissedeceği ve hemen herkesin içtimaı bir varlık olduğunu yeniden duyup yaşayacağı dönem için birleştirici ve yumuşatıcı bir harç olarak çalışmayı  amaçlar. Sendikamız kurulalı yaklaşık bir yıl olmasına rağmen tüm illerde Şubelerini ve Temsilciliklerini açmıştır. Bir yıl içerisinde ülkemizin eğitim problemlerine çözüm yoları üretip sunmakta ve üyelerinin her tür haklarını ulusal ve uluslararası hukuk çerçevesinde aramaktadır. Ayrıca üyelerinin kendilerini geliştirmesi yönünde çalışmalar yapmaktadır. Bizler, hak ararken bir başkasının hakkına girmeden, hiçbir kimseyi, kırmadan, incitmeden hiç bir şeyi yıkmadan, dökmeden hak aramayı ve yaşatmak için yaşamayı, düstur edinen eğitimcileriz.         Bugün bütün insanlığın derbeder ve perişan olduğu hemen her şeyin ayağa düştüğü, ilmin, her şeyi maddede arayanların oyuncağı olduğu ve inkâr hesabına istismar vasıtası yapıldığı, her ağızdan yükselen ayrı ayrı seslerin, her kafadan çıkan farklı farklı düşüncelerin yığınları bütün bütün şaşkına çevirdiği bir dünyada derbeder ve perişan bütün insanlık için birer mum olmayı hedefleyerek çıktığımız bu yolda sesimize ses veren  binlerce üyemize şükranlarımı sunuyor öğretmenler gününü kutluyorum.
Aktif Eğitimciler Sendikası üyeleri Seydişehir Temsilciliği tarafından öğretmenler günü nedeniyle düzenlenen Tınaztepe Tesislerinde kahvaltıda buluştu.

Aktif Eğitimciler Sendikası üyeleri Seydişehir Temsilciliği tarafından öğretmenler günü nedeniyle düzenlenen Tınaztepe Tesislerinde kahvaltıda buluştu.

            Sendikamız Türkiye genelinde 30 bine yakın, Konya’da bin 40, Seydişehir de ise 49 üye ulaşmıştır. Sendika, hakkında bilgi veren Sendika Seydişehir Temsilcisi İsmail ZAMBAKCI,

Sendikalarının kuruluş amacının; Büyük millet olma şuurunun bütün fertlerin topyekûn katılımıyla gerçekleşeceğine ve büyük hedeflere küçük fakat samimi adımlarla yürüneceğine inanan Aktif Eğitimciler Sendikası, şahsi arzuların yerine milli ruh ve milli düşüncenin; egonun yerine diğergâmlık ve kolektif şuurun geçeceği, birbirini tanımayan fertlerin, kendileri gibi kimselerin varlıklarını hissedeceği ve hemen herkesin içtimaı bir varlık olduğunu yeniden duyup yaşayacağı dönem için birleştirici ve yumuşatıcı bir harç olarak çalışmayı  amaçlar.

Sendikamız kurulalı yaklaşık bir yıl olmasına rağmen tüm illerde Şubelerini ve Temsilciliklerini açmıştır. Bir yıl içerisinde ülkemizin eğitim problemlerine çözüm yoları üretip sunmakta ve üyelerinin her tür haklarını ulusal ve uluslararası hukuk çerçevesinde aramaktadır. Ayrıca üyelerinin kendilerini geliştirmesi yönünde çalışmalar yapmaktadır.

Bizler, hak ararken bir başkasının hakkına girmeden, hiçbir kimseyi, kırmadan, incitmeden hiç bir şeyi yıkmadan, dökmeden hak aramayı ve yaşatmak için yaşamayı, düstur edinen eğitimcileriz.        

Bugün bütün insanlığın derbeder ve perişan olduğu hemen her şeyin ayağa düştüğü, ilmin, her şeyi maddede arayanların oyuncağı olduğu ve inkâr hesabına istismar vasıtası yapıldığı, her ağızdan yükselen ayrı ayrı seslerin, her kafadan çıkan farklı farklı düşüncelerin yığınları bütün bütün şaşkına çevirdiği bir dünyada derbeder ve perişan bütün insanlık için birer mum olmayı hedefleyerek çıktığımız bu yolda sesimize ses veren  binlerce üyemize şükranlarımı sunuyor öğretmenler gününü kutluyorum.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve toroslargazetesi.com.tr sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.