ALACABEL TÜNELİ ÇALIŞMALARI İYİ GİDİYOR

Güncel (İHA) - İhlas Haber Ajansı | 19.04.2018 - 03:22, Güncelleme: 19.04.2018 - 03:22
 

ALACABEL TÜNELİ ÇALIŞMALARI İYİ GİDİYOR

2016 Ekim ayında inşaat çalışmaları başlayan Alacabel Tüneli’nin 6813 metrelik bölümü tamamlandı.

Yetkililerden alınan bilgiye göre 2019 yılı sonlarında bitirilmesi planlanan çift yönlü 14 bin 720 m toprak uzunluktaki tünelin çalışmalarında şu ana kadar bir olumsuzluk yaşanılmadığı ve planlanan süre içinde bitirileceği öğrenildi. Öte yandan proje değişikliğinden dolayı ihalesi iptal edilen Tınaztepe Tüneli’nin ise bu yılın sonlarına doğru tekrar ihaleye çıkarılacağı bildirildi.Yetkililerden alınan bilgiye göre 2019 yılı sonlarında bitirilmesi planlanan çift yönlü 14 bin 720 m toplam uzunluktaki tünelin çalışmalarında şu ana kadar bir olumsuzluk yaşanılmadığı ve planlanan süre içinde bitirileceği öğrenildi. Öte yandan proje değişikliğinden dolayı ihalesi iptal edilen Tınaztepe Tüneli’nin ise bu yılın sonlarına doğru tekrar ihaleye çıkarılacağı bildirildi.
2016 Ekim ayında inşaat çalışmaları başlayan Alacabel Tüneli’nin 6813 metrelik bölümü tamamlandı.

Yetkililerden alınan bilgiye göre 2019 yılı sonlarında bitirilmesi planlanan çift yönlü 14 bin 720 m toprak uzunluktaki tünelin çalışmalarında şu ana kadar bir olumsuzluk yaşanılmadığı ve planlanan süre içinde bitirileceği öğrenildi.

Öte yandan proje değişikliğinden dolayı ihalesi iptal edilen Tınaztepe Tüneli’nin ise bu yılın sonlarına doğru tekrar ihaleye çıkarılacağı bildirildi.Yetkililerden alınan bilgiye göre 2019 yılı sonlarında bitirilmesi planlanan çift yönlü 14 bin 720 m toplam uzunluktaki tünelin çalışmalarında şu ana kadar bir olumsuzluk yaşanılmadığı ve planlanan süre içinde bitirileceği öğrenildi.

Öte yandan proje değişikliğinden dolayı ihalesi iptal edilen Tınaztepe Tüneli’nin ise bu yılın sonlarına doğru tekrar ihaleye çıkarılacağı bildirildi.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve toroslargazetesi.com.tr sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.