ALACABEL TÜNELİ'NİN FAAL HALE GELME TARİHİ BELLİ OLDU

Güncel (İHA) - İhlas Haber Ajansı | 01.11.2016 - 02:16, Güncelleme: 01.11.2016 - 02:16
 

ALACABEL TÜNELİ'NİN FAAL HALE GELME TARİHİ BELLİ OLDU

TBMM Sanayi, Ticaret, Enerji, Tabii Kaynaklar, Bilgi ve Teknoloji Komisyonu Başkanı ve AK Parti Konya Milletvekili Ziya Altınyaldız, Alacabel Tünel?nin 2018 yılı sonu veya 2019'un başında hizmete gireceğini söyledi.

TBMM Sanayi, Ticaret, Enerji, Tabii Kaynaklar, Bilgi ve Teknoloji Komisyonu Başkanı ve AK Parti Konya Milletvekili Ziya Altınyaldız, Alacabel Tünel’nin 2018 yılı sonu veya 2019'un başında hizmete gireceğini söyledi. AK Parti Konya İl Başkanlığı'nda gerçekleştirilen toplantıya Milletvekili Altunyaldız başta olmak üzere İl Yönetim Kurulu üyeleri Mustafa Özkaya, Uğur Erdoğan ile yazılı ve görsel basın mensupları katıldı. Konya'yı denizle buluşturmayı önemsediklerini anlatan Milletvekili Altunyaldız, Alacabel Tüneli'nin temel atma törenini gerçekleştirdiklerini söyledi. Lojistik Köy Projesi'ni bu bağlamda çok önemsediklerini söyleyen Altunyaldız, "Bu proje ile birlikte Konya, şehrimizde üretilen tüm ürünler için bir üretim, toplama ve dağıtım merkezi haline gelecek. Lojistikte başarılı olan ülkeler daha rekabetçi olur ve ekonomik başarıları artar. Dolayısıyla 1 Aralık'ta ihaleye çıkıyoruz. 200 Milyon TL'ye mal olacak bu yatırımın Konya'yı rekabette ileriye taşıyacağını düşünüyoruz. Bu projenin 2018 sonu veya 2019'un başında hizmete gireceğini planlıyoruz" dedi.
TBMM Sanayi, Ticaret, Enerji, Tabii Kaynaklar, Bilgi ve Teknoloji Komisyonu Başkanı ve AK Parti Konya Milletvekili Ziya Altınyaldız, Alacabel Tünel?nin 2018 yılı sonu veya 2019'un başında hizmete gireceğini söyledi.

TBMM Sanayi, Ticaret, Enerji, Tabii Kaynaklar, Bilgi ve Teknoloji Komisyonu Başkanı ve AK Parti Konya Milletvekili Ziya Altınyaldız, Alacabel Tünel’nin 2018 yılı sonu veya 2019'un başında hizmete gireceğini söyledi.

AK Parti Konya İl Başkanlığı'nda gerçekleştirilen toplantıya Milletvekili Altunyaldız başta olmak üzere İl Yönetim Kurulu üyeleri Mustafa Özkaya, Uğur Erdoğan ile yazılı ve görsel basın mensupları katıldı.

Konya'yı denizle buluşturmayı önemsediklerini anlatan Milletvekili Altunyaldız, Alacabel Tüneli'nin temel atma törenini gerçekleştirdiklerini söyledi. Lojistik Köy Projesi'ni bu bağlamda çok önemsediklerini söyleyen Altunyaldız, "Bu proje ile birlikte Konya, şehrimizde üretilen tüm ürünler için bir üretim, toplama ve dağıtım merkezi haline gelecek. Lojistikte başarılı olan ülkeler daha rekabetçi olur ve ekonomik başarıları artar. Dolayısıyla 1 Aralık'ta ihaleye çıkıyoruz. 200 Milyon TL'ye mal olacak bu yatırımın Konya'yı rekabette ileriye taşıyacağını düşünüyoruz. Bu projenin 2018 sonu veya 2019'un başında hizmete gireceğini planlıyoruz" dedi.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve toroslargazetesi.com.tr sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.