ALACABELDE KAR YAĞIŞI BAŞLADI

Güncel 20.12.2022 - 15:38, Güncelleme: 20.12.2022 - 15:44
 

ALACABELDE KAR YAĞIŞI BAŞLADI

Alacabel'de yılın ilk kar yağışı başladı.

Konya'da bugün yer yer kar ve karla karışık yağmur etkili olurken, Konya Emniyeti kenti diğer illere bağlayan karayollarında 20 Aralık Salı saat 13.40 itibari ile son yol ve hava durumu bilgilerini paylaştı. Son verilere göre  Seydişehir ilçesi ile Antalya arasındaki karayolunda kar yağışı etkili oluyor. Kar nedeniyle ulaşımda henüz bir aksama yaşanmıyor. 
Alacabel'de yılın ilk kar yağışı başladı.

Konya'da bugün yer yer kar ve karla karışık yağmur etkili olurken, Konya Emniyeti kenti diğer illere bağlayan karayollarında 20 Aralık Salı saat 13.40 itibari ile son yol ve hava durumu bilgilerini paylaştı.

Son verilere göre  Seydişehir ilçesi ile Antalya arasındaki karayolunda kar yağışı etkili oluyor. Kar nedeniyle ulaşımda henüz bir aksama yaşanmıyor. 

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve toroslargazetesi.com.tr sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.