ALACABELE NİSAN AYINDA 15 CM KAR YAĞDI

Güncel 28.04.2023 - 09:06, Güncelleme: 28.04.2023 - 09:06
 

ALACABELE NİSAN AYINDA 15 CM KAR YAĞDI

Konya'yı Antalya'ya bağlayan Seydişehir-Akseki karayolu 1825 metre rakımlı Alacabel mevkiine kar yağışı 15 cm ulaştı.

Nisan ayının sonunda kar sürprizi yaşandı. Akseki içesinde gece saatlerinden itibaren etkili olan şiddetli yağmurun ardından Antalya'yı Konya'ya bağlayan Akseki- Seydişehir karayolu Alacabel mevkisine saat Perşembe günü 16.30 sıralarında kar yağışı başladı. Kar yağışının başlaması ile birlikte karayolları Alacabel ekipleri harekete geçerek yolda biriken karları kürüme çalışmaları başlattı. Alacabel'de kar kalınlığı 10-15 santimetreyi bulurken ulaşımda da herhangi bir aksamanın olmadığı bildirildi.  
Konya'yı Antalya'ya bağlayan Seydişehir-Akseki karayolu 1825 metre rakımlı Alacabel mevkiine kar yağışı 15 cm ulaştı.

Nisan ayının sonunda kar sürprizi yaşandı. Akseki içesinde gece saatlerinden itibaren etkili olan şiddetli yağmurun ardından Antalya'yı Konya'ya bağlayan Akseki- Seydişehir karayolu Alacabel mevkisine saat Perşembe günü 16.30 sıralarında kar yağışı başladı.

Kar yağışının başlaması ile birlikte karayolları Alacabel ekipleri harekete geçerek yolda biriken karları kürüme çalışmaları başlattı.

Alacabel'de kar kalınlığı 10-15 santimetreyi bulurken ulaşımda da herhangi bir aksamanın olmadığı bildirildi.

 

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve toroslargazetesi.com.tr sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.