sçim

ALEV ALAN LPG'Lİ ARACIN GÜVENLİK KAMERASI GÖRÜNTÜLERİ (VİDEOLU HABER)

Asayiş (STG) - SEYDİŞEHİR TOROSLAR GAZETESİ | 01.08.2022 - 20:06, Güncelleme: 01.08.2022 - 22:48
 

ALEV ALAN LPG'Lİ ARACIN GÜVENLİK KAMERASI GÖRÜNTÜLERİ (VİDEOLU HABER)

Leblebiciler sokağında motorundan duman çıkan arabaya ilk müdahaleyi esnaflar yaptı.

Konya’nın Seydişehir ilçesinde Arasta Çarşısı leblebiciler sokağında motorundan duman çıkarak alev alan  arabaya ilk müdahaleyi esnaflar yaptı. Bugün saat 18:30 sularında Arasta Çarşısı Leblebiciler sokağında seyir halindeki şahin marka arabanın bir anda motorundan duman çıkarak alev sünmeye başladı. Olayı gören çarşı esnafı Bisiklet tamircisi Murat Avcu ve ayakkabıcı Eyup Pekşenarslan dükkanlarındaki yangın tüpüyle yanan LPG li arabayı patlamadan ve çevreye zarar vermeden söndürdü. Olay anı güvenlik kamerası görüntülerine an ve an yansıdı. Suriye uyruklu vatandaşa ait olan şahin marka araç sahibi esnafa yardımlarından dolayı teşekkür etti. Yangına ilk müdahale eden çarşı esnafı da: “İnsanlık gereği zaiyat fazla olmadan yangın tüplerimizle arabayı hep birlikte söndürdük. Eğer geç kalınsaydı araba LPG li olduğu için patlama yaşanabilir daha büyük zarar oluşabilirdi.” Dedi. Olayda can kaybı yaşanmazken maddi hasar meydana geldi.  
Leblebiciler sokağında motorundan duman çıkan arabaya ilk müdahaleyi esnaflar yaptı.

Konya’nın Seydişehir ilçesinde Arasta Çarşısı leblebiciler sokağında motorundan duman çıkarak alev alan  arabaya ilk müdahaleyi esnaflar yaptı.

Bugün saat 18:30 sularında Arasta Çarşısı Leblebiciler sokağında seyir halindeki şahin marka arabanın bir anda motorundan duman çıkarak alev sünmeye başladı.

Olayı gören çarşı esnafı Bisiklet tamircisi Murat Avcu ve ayakkabıcı Eyup Pekşenarslan dükkanlarındaki yangın tüpüyle yanan LPG li arabayı patlamadan ve çevreye zarar vermeden söndürdü.

Olay anı güvenlik kamerası görüntülerine an ve an yansıdı.

Suriye uyruklu vatandaşa ait olan şahin marka araç sahibi esnafa yardımlarından dolayı teşekkür etti.

Yangına ilk müdahale eden çarşı esnafı da: “İnsanlık gereği zaiyat fazla olmadan yangın tüplerimizle arabayı hep birlikte söndürdük. Eğer geç kalınsaydı araba LPG li olduğu için patlama yaşanabilir daha büyük zarar oluşabilirdi.” Dedi.

Olayda can kaybı yaşanmazken maddi hasar meydana geldi.

 

Habere ifade bırak !
Habere Ek Video
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve toroslargazetesi.com.tr sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.