ALTGEÇİT İSTEYEN KÖYLÜLER YOL KESTİ

Güncel (İHA) - İhlas Haber Ajansı | 24.05.2013 - 07:55, Güncelleme: 24.05.2013 - 07:55
 

ALTGEÇİT İSTEYEN KÖYLÜLER YOL KESTİ

Tol Köyü altgeçit yapmadıkları için karayollarına tepkilerini göstererek Konya- Seydişehir yolunda eylem yaptılar.

Tol Köyü altgeçit yapmadıkları için karayollarına tepkilerini göstererek Konya- Seydişehir yolunda eylem yaptılar. Cuma namazından sonra topluca Tol Köyü ayrımındaki kavşağı kapatan köylüler karayollarının yolun karşı tarafında ki tarlalara altgeçit olmadığı için geçemediklerini ve yüzden mağdur oldukları belirten Tol Köyü muhtarı ve vatandaşlar “kara yolları bizimle alay mı ediyor. Altgeçit yapacağız diyorlar ama hala görünürde bir şey yok. Bu günlerde elle tutulur bir gelişme olmazsa bu eylemlerimiz devam edecek.” Dediler. Köylü vatandaşlardan bazıları karayollarının kamulaştırılan ve Maliye Hazinesine devredilen arazinin yeniden satışa çıkartılarak bu bölgede bazı vatandaşların kayrıldığını iddia ettiler. Bir süre Konya- Antalya yolunun  Tol Köyü mevkiindeki yolun trafiğe kapanmasına da sebep olan eğlemci vatandaşlar daha sonra jandarmanın da devreye girmesi ile yol trafiğe açıldı. Tol Köyü Muhtarı Bekir Bekar önceden yolun karşısına geçtiğimiz derme çatma bir alt geçitimiz vardı, yol yapımın da oda kapandı. Kavşak yapın diyoruz yapmıyorlar, alt geçit yapın diyoruz onu da yapmıyorlar ! Yolun karşısındaki tarlalara gidip gelmek bizim için zulüm oluyor. Buradan ulaştırma bakanına sesleniyorum. Bizim bu mağduriyetimizi bir an önce gidersinler. Gidermezlerse eğlemlerimize devam edeceğiz” şeklinde konuştu.
Tol Köyü altgeçit yapmadıkları için karayollarına tepkilerini göstererek Konya- Seydişehir yolunda eylem yaptılar.

Tol Köyü altgeçit yapmadıkları için karayollarına tepkilerini göstererek Konya- Seydişehir yolunda eylem yaptılar.

Cuma namazından sonra topluca Tol Köyü ayrımındaki kavşağı kapatan köylüler karayollarının yolun karşı tarafında ki tarlalara altgeçit olmadığı için geçemediklerini ve yüzden mağdur oldukları belirten Tol Köyü muhtarı ve vatandaşlar “kara yolları bizimle alay mı ediyor. Altgeçit yapacağız diyorlar ama hala görünürde bir şey yok. Bu günlerde elle tutulur bir gelişme olmazsa bu eylemlerimiz devam edecek.” Dediler.

Köylü vatandaşlardan bazıları karayollarının kamulaştırılan ve Maliye Hazinesine devredilen arazinin yeniden satışa çıkartılarak bu bölgede bazı vatandaşların kayrıldığını iddia ettiler.

Bir süre Konya- Antalya yolunun  Tol Köyü mevkiindeki yolun trafiğe kapanmasına da sebep olan eğlemci vatandaşlar daha sonra jandarmanın da devreye girmesi ile yol trafiğe açıldı.

Tol Köyü Muhtarı Bekir Bekar önceden yolun karşısına geçtiğimiz derme çatma bir alt geçitimiz vardı, yol yapımın da oda kapandı. Kavşak yapın diyoruz yapmıyorlar, alt geçit yapın diyoruz onu da yapmıyorlar ! Yolun karşısındaki tarlalara gidip gelmek bizim için zulüm oluyor. Buradan ulaştırma bakanına sesleniyorum. Bizim bu mağduriyetimizi bir an önce gidersinler. Gidermezlerse eğlemlerimize devam edeceğiz” şeklinde konuştu.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve toroslargazetesi.com.tr sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.