ALTIN PORTAKAL FİLM FESTİVALİ’NDE İKİ HEMŞEHRİMİZ ÖDÜL ALDI

Güncel (İHA) - İhlas Haber Ajansı | 02.11.2019 - 11:54, Güncelleme: 02.11.2019 - 11:54
 

ALTIN PORTAKAL FİLM FESTİVALİ’NDE İKİ HEMŞEHRİMİZ ÖDÜL ALDI

56. Altın Portakal Film Festivali’nde Bozkır-Hadim-Taşkent bölgelerinde çekilen “Bozkır” filmiyle iki hemşehrimiz ödül aldı.

56. Antalya Altın Portakal Film Festivali’nde 10 ödül birden alan Bozkır filmi oyuncusu Seydişehirli Mücahit Koçak En İyi Erkek Oyuncu ödülünü alırken, en iyi müzisyen ödülünü ise bir dönem gazetemiz çalışanlarından Hüseyin Özel aldı. Antalya’da düzenlenen Altın Portakal Film Festivali’nde “Bozkır” rüzgârı esti. Bozkır filmi festival sonunda 10 ödül birden aldı. Filmin başrol oyuncusu ilçemizin Taraşçı Mahallesi doğumlu Mücahit Koçak, En İyi Erkek Oyuncu ödülünü Küçük Şeyler filmi başrol oyuncusu Alican Yücesoy ile paylaşırken, bir dönem gazetemizde çalışan ve ilçemizde de uzun yıllar müzik yapan saksafon sanatçısı Hüseyin Özel’e en iyi müzik ödülü verildi.  
56. Altın Portakal Film Festivali’nde Bozkır-Hadim-Taşkent bölgelerinde çekilen “Bozkır” filmiyle iki hemşehrimiz ödül aldı.

56. Antalya Altın Portakal Film Festivali’nde 10 ödül birden alan Bozkır filmi oyuncusu Seydişehirli Mücahit Koçak En İyi Erkek Oyuncu ödülünü alırken, en iyi müzisyen ödülünü ise bir dönem gazetemiz çalışanlarından Hüseyin Özel aldı.

Antalya’da düzenlenen Altın Portakal Film Festivali’nde “Bozkır” rüzgârı esti. Bozkır filmi festival sonunda 10 ödül birden aldı.

Filmin başrol oyuncusu ilçemizin Taraşçı Mahallesi doğumlu Mücahit Koçak, En İyi Erkek Oyuncu ödülünü Küçük Şeyler filmi başrol oyuncusu Alican Yücesoy ile paylaşırken, bir dönem gazetemizde çalışan ve ilçemizde de uzun yıllar müzik yapan saksafon sanatçısı Hüseyin Özel’e en iyi müzik ödülü verildi.

 

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve toroslargazetesi.com.tr sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.