ALÜMİNYUM STANDI İLGİ ODAĞI OLDU

Güncel (İHA) - İhlas Haber Ajansı | 27.04.2016 - 06:00, Güncelleme: 27.04.2016 - 06:00
 

ALÜMİNYUM STANDI İLGİ ODAĞI OLDU

52.Cumhurbaşkanlığı Türkiye Bisiklet turu 4.etabına ev sahipliği yapan Seydişehir?de üretilen ürünlerden oluşan ETİ A.Ş. ve meşhur leblebisinin sergilendiği stant dikkat çekti.

Türk turizminin mevcut durumu göz önüne alınarak turizm kitlelerini çekecek tarihi ve kültürel şehirlerden oluşturulan Türkiye bisiklet turu etaplarından ilk kez Seydişehir’de yapıldı.    TRT’den naklen yayınlanan Türkiye’nin en soluklu ve en prestijli yarışması olan Cumhurbaşkanlığı Türkiye Bisiklet turu 4.etabı için düzenlenen alanın turizmle özdeşleşen ve ilçenin medeniyetini yansıtan antik kalıntıların bulunmasının yanı sıra ilçenin tanıtımında önde gelen Alüminyum ve Leblebi standının olması, ülkemizin gurur kaynağı olan Türkiye’nin tek birincil alüminyum üreticisi olan ETİ A.Ş.’nin ürettiği ürünlerinin sergilenmesi 52.Cumhurbaşkanlığı Türkiye Bisiklet turu için Seydişehir’e gelen federasyon başkanı tarafından takdir ve beğeni kazanırken yarışı izlemeye gelen vatandaşlar tarafından da büyük ilgi gördü.
52.Cumhurbaşkanlığı Türkiye Bisiklet turu 4.etabına ev sahipliği yapan Seydişehir?de üretilen ürünlerden oluşan ETİ A.Ş. ve meşhur leblebisinin sergilendiği stant dikkat çekti.

Türk turizminin mevcut durumu göz önüne alınarak turizm kitlelerini çekecek tarihi ve kültürel şehirlerden oluşturulan Türkiye bisiklet turu etaplarından ilk kez Seydişehir’de yapıldı.   

TRT’den naklen yayınlanan Türkiye’nin en soluklu ve en prestijli yarışması olan Cumhurbaşkanlığı Türkiye Bisiklet turu 4.etabı için düzenlenen alanın turizmle özdeşleşen ve ilçenin medeniyetini yansıtan antik kalıntıların bulunmasının yanı sıra ilçenin tanıtımında önde gelen Alüminyum ve Leblebi standının olması, ülkemizin gurur kaynağı olan Türkiye’nin tek birincil alüminyum üreticisi olan ETİ A.Ş.’nin ürettiği ürünlerinin sergilenmesi 52.Cumhurbaşkanlığı Türkiye Bisiklet turu için Seydişehir’e gelen federasyon başkanı tarafından takdir ve beğeni kazanırken yarışı izlemeye gelen vatandaşlar tarafından da büyük ilgi gördü.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve toroslargazetesi.com.tr sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.