Amatör Denizcilik Belgesi Başvuruları başladı

Güncel (İHA) - İhlas Haber Ajansı | 12.10.2020 - 09:40, Güncelleme: 12.10.2020 - 09:40
 

Amatör Denizcilik Belgesi Başvuruları başladı

Konya bölgesinde sadece Beyşehir’de verilen Amatör Denizcilik Belgesi Başvuruları başladı.

Beyşehir Belediyesinden yapılan yazılı açıklamada, Ulaştırma ve Altyapı Bakanlığı Deniz ve İç sular Düzenleme Genel Müdürlüğü tarafından başlatılan proje kapsamında, amatör denizci belgesi sahibi olmak isteyenler için verilecek eğitimin ardından sınav yapılacağı belirtildi. Açıklamada, Antalya Liman Başkanlığı tarafından kararlaştırılan sınava girmek için Beyşehir Belediyesi Zabıta Müdürlüğüne 30 Ekim tarihine kadar başvuruda bulunulması gerektiği kaydedildi. Öte yandan başvuru yapacak vatandaşların e devlet şifresi ve 1 adet vesikalık fotoğraf getirmeleri belirtilerek kontenjan sayısının sınırlı olduğu bildirildi.
Konya bölgesinde sadece Beyşehir’de verilen Amatör Denizcilik Belgesi Başvuruları başladı.

Beyşehir Belediyesinden yapılan yazılı açıklamada, Ulaştırma ve Altyapı Bakanlığı Deniz ve İç sular Düzenleme Genel Müdürlüğü tarafından başlatılan proje kapsamında, amatör denizci belgesi sahibi olmak isteyenler için verilecek eğitimin ardından sınav yapılacağı belirtildi.

Açıklamada, Antalya Liman Başkanlığı tarafından kararlaştırılan sınava girmek için Beyşehir Belediyesi Zabıta Müdürlüğüne 30 Ekim tarihine kadar başvuruda bulunulması gerektiği kaydedildi. Öte yandan başvuru yapacak vatandaşların e devlet şifresi ve 1 adet vesikalık fotoğraf getirmeleri belirtilerek kontenjan sayısının sınırlı olduğu bildirildi.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve toroslargazetesi.com.tr sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.