ANADOLU YIDLIZLARI KONYA MÜSABAKALARINDAN 8 MADALYA

Güncel (İHA) - İhlas Haber Ajansı | 16.12.2015 - 01:51, Güncelleme: 16.12.2015 - 01:51
 

ANADOLU YIDLIZLARI KONYA MÜSABAKALARINDAN 8 MADALYA

Gençlik ve Spor Bakanlığı tarafından geçtiğimiz yıl başlatılan Anadolu Yıldızları İl Seçmeleri Konya?da yapıldı.

12 Aralık tarihinde Konya’da düzenlenen İl seçmeleri maçlarına Seydişehir Belediyesi Karate takımı 8 sporcusu ile katıldı. Karate Antrenörleri Ali Osman Güler ve Ali Buğdaycı nezaretinde maçlara katılan Seydişehir Belediyesi Karate takımı sporcuları yaptıkları maçlarda 3 birincilik, 3 ikincilik ve 2 üçüncülük madalyası aldı.  Seydişehir Belediyesi Karate takımı sporcularından 3‘ü Anadolu Yıldızları karate müsabakalarında Konya’yı temsil edecek. Konya’da yapılan Anadolu Yıldızları müsabakalarında dereceye giren sporcularını kutlayan antrenörler Güler ve Buğdaycı, kendilerin destekleyen Seydişehir Belediye Başkanı Mehmet Tutal’a teşekkür ederek, sporcularını başarılarından dolayı kutladı.  
Gençlik ve Spor Bakanlığı tarafından geçtiğimiz yıl başlatılan Anadolu Yıldızları İl Seçmeleri Konya?da yapıldı.

12 Aralık tarihinde Konya’da düzenlenen İl seçmeleri maçlarına Seydişehir Belediyesi Karate takımı 8 sporcusu ile katıldı.

Karate Antrenörleri Ali Osman Güler ve Ali Buğdaycı nezaretinde maçlara katılan Seydişehir Belediyesi Karate takımı sporcuları yaptıkları maçlarda 3 birincilik, 3 ikincilik ve 2 üçüncülük madalyası aldı.  Seydişehir Belediyesi Karate takımı sporcularından 3‘ü Anadolu Yıldızları karate müsabakalarında Konya’yı temsil edecek.

Konya’da yapılan Anadolu Yıldızları müsabakalarında dereceye giren sporcularını kutlayan antrenörler Güler ve Buğdaycı, kendilerin destekleyen Seydişehir Belediye Başkanı Mehmet Tutal’a teşekkür ederek, sporcularını başarılarından dolayı kutladı.

 

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve toroslargazetesi.com.tr sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.