ANAOKULUNUN YÜRÜYÜŞÜ RENKLİ GÖRÜNTÜLERE SAHNE OLDU

Güncel (İHA) - İhlas Haber Ajansı | 03.06.2014 - 02:21, Güncelleme: 03.06.2014 - 02:21
 

ANAOKULUNUN YÜRÜYÜŞÜ RENKLİ GÖRÜNTÜLERE SAHNE OLDU

Seydişehir?de Okul Öncesi eğitimi yaygınlaştırmak amacı ile düzenlenen yürüyüş renkli görüntülere sahne oldu.

Seydişehir’de Okul Öncesi eğitimi yaygınlaştırmak amacı ile düzenlenen yürüyüş renkli görüntülere sahne oldu. Her yıl Mayıs ayı sonunda gerçekleştirilen bu yıl Soma faciası nedeniyle Haziran ayının ilk haftasına alınan yürüyüşe Seydişehir’de bulunan 17 anaokulun öğrenci ve velileri katıldı. Hükümet önünden başlayıp belediye binası önünde önün de sona eren okul öncesi eğitimi yaygınlaştırma yürüyüşü esnasında halk ve esnafta ilgi gösterdi. Yürüyüşten sonra belediye önünde toplanan anaokulu öğrencileriyle tek tek ilgilenen Belediye Başkanı Mehmet Tutal’la birlikte hatıra fotoğraf çektirdiler.
Seydişehir?de Okul Öncesi eğitimi yaygınlaştırmak amacı ile düzenlenen yürüyüş renkli görüntülere sahne oldu.

Seydişehir’de Okul Öncesi eğitimi yaygınlaştırmak amacı ile düzenlenen yürüyüş renkli görüntülere sahne oldu.

Her yıl Mayıs ayı sonunda gerçekleştirilen bu yıl Soma faciası nedeniyle Haziran ayının ilk haftasına alınan yürüyüşe Seydişehir’de bulunan 17 anaokulun öğrenci ve velileri katıldı.

Hükümet önünden başlayıp belediye binası önünde önün de sona eren okul öncesi eğitimi yaygınlaştırma yürüyüşü esnasında halk ve esnafta ilgi gösterdi.

Yürüyüşten sonra belediye önünde toplanan anaokulu öğrencileriyle tek tek ilgilenen Belediye Başkanı Mehmet Tutal’la birlikte hatıra fotoğraf çektirdiler.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve toroslargazetesi.com.tr sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.