ANLAMLI YARDIM?

Güncel (İHA) - İhlas Haber Ajansı | 01.05.2013 - 06:00, Güncelleme: 01.05.2013 - 06:00
 

ANLAMLI YARDIM?

Seydişehir Teknik ve Endüstri Meslek Lisesi Kozlu Köyü İlkokuluna yardımda bulundu.

Seydişehir Teknik ve Endüstri Meslek Lisesi Kozlu Köyü İlkokuluna yardımda bulundu. Teknik ve Endüstri Meslek Lisesi öğretmenleri  ve öğrencileri‘Kardeş Okul’ projesi kapsamında Kozlu Köyü İlkokulunda ihtiyaç duyulan pencere korumalığı ve bahçe kapısı montajı yaptılar. Okul Müdürü Sedat Vural’ın organize ettiği grup ‘Kardeş Okul’projesi ile ilçemizde fiziki bakımdan  ihtiyaçlı olan okullara yardım yapacaklarını söylediler. İlçemizdeki hayırseverlerden de bu projeye destek vermelerini istediler.
Seydişehir Teknik ve Endüstri Meslek Lisesi Kozlu Köyü İlkokuluna yardımda bulundu.

Seydişehir Teknik ve Endüstri Meslek Lisesi Kozlu Köyü İlkokuluna yardımda bulundu.

Teknik ve Endüstri Meslek Lisesi öğretmenleri  ve öğrencileri‘Kardeş Okul’ projesi kapsamında Kozlu Köyü İlkokulunda ihtiyaç duyulan pencere korumalığı ve bahçe kapısı montajı yaptılar.

Okul Müdürü Sedat Vural’ın organize ettiği grup ‘Kardeş Okul’projesi ile ilçemizde fiziki bakımdan  ihtiyaçlı olan okullara yardım yapacaklarını söylediler.

İlçemizdeki hayırseverlerden de bu projeye destek vermelerini istediler.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve toroslargazetesi.com.tr sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.