Antalya ‘da ki Seydişehirliler Hareketlendi…

Güncel (STG) - SEYDİŞEHİR TOROSLAR GAZETESİ | 08.07.2023 - 13:50, Güncelleme: 09.07.2023 - 21:20
 

Antalya ‘da ki Seydişehirliler Hareketlendi…

Antalya’da yaşayan Seydişehirliler bir araya gelerek Seydişehir Derneği kurmak için çalışmalar başlattı.

Anadolu Konyalılar Dernekleri  Federasyonu Başkanı Abdullah Durmaz, Seydişehir Gazeteciler Cemiyeti Başkanı Ali Saylam’ı ziyaret ederek Antalya’da kurulması düşünülen Seydişehir Derneği hakkında bilgi verdi. Başkan Durmaz:” Antalya’da hemen hemen birçok Konya’nın ilçelerinin derneği var. Derneği olmasına rağmen daha önce kurulmuş ve ilgisizlik nedeniyleSeydişehir Deneği'nin  faaliyeti sona ermişti. Federasyonumuz ve Antalya’da bulunan Seydişehirli arkadaşlar bir araya gelerek Seydişehir’in dayanışmasını ve tanıtımını sağlamak ve ihtiyaç olduğu için yeniden dernek kurulması çalışmalarını  başlattık.  Seydişehir’in tanıtımının Türkiye’nin turizm başkenti ve aynı zamanda dünyaya açılan penceresi olan Antalya’dan da yapılması daha etkili olacaktır. Kuracağımız dernekte bu konuda öncülük edecektir.” dedi. Anadolu Konyalılar Dernekleri Federasyonu Başkanı ve hemşehrimiz olan Durmaz:” Derneğin kurulması halinde Antalya-Seydişehir arasındaki yakınlaşmayı, turistik turlarının düzenlemesi gibi ilçemizin menfaatine olan çalışmaları sağlayacağından Seydişehir’e getiri sağlayacağını düşünüyoruz. Bu konuda da Seydişehirlilerden özellikle esnafımızdan destek bekliyoruz.” şeklinde konuştu. Haber: Arzu Saylam
Antalya’da yaşayan Seydişehirliler bir araya gelerek Seydişehir Derneği kurmak için çalışmalar başlattı.

Anadolu Konyalılar Dernekleri  Federasyonu Başkanı Abdullah Durmaz, Seydişehir Gazeteciler Cemiyeti Başkanı Ali Saylam’ı ziyaret ederek Antalya’da kurulması düşünülen Seydişehir Derneği hakkında bilgi verdi.

Başkan Durmaz:” Antalya’da hemen hemen birçok Konya’nın ilçelerinin derneği var. Derneği olmasına rağmen daha önce kurulmuş ve ilgisizlik nedeniyle Seydişehir Deneği'nin  faaliyeti sona ermişti. Federasyonumuz ve Antalya’da bulunan Seydişehirli arkadaşlar bir araya gelerek Seydişehir’in dayanışmasını ve tanıtımını sağlamak ve ihtiyaç olduğu için yeniden dernek kurulması çalışmalarını  başlattık.  Seydişehir’in tanıtımının Türkiye’nin turizm başkenti ve aynı zamanda dünyaya açılan penceresi olan Antalya’dan da yapılması daha etkili olacaktır. Kuracağımız dernekte bu konuda öncülük edecektir.” dedi.

Anadolu Konyalılar Dernekleri Federasyonu Başkanı ve hemşehrimiz olan Durmaz:” Derneğin kurulması halinde Antalya- Seydişehir arasındaki yakınlaşmayı, turistik turlarının düzenlemesi gibi ilçemizin menfaatine olan çalışmaları sağlayacağından Seydişehir’e getiri sağlayacağını düşünüyoruz. Bu konuda da Seydişehirlilerden özellikle esnafımızdan destek bekliyoruz.” şeklinde konuştu.

Haber: Arzu Saylam

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve toroslargazetesi.com.tr sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.