ANTALYA GELİŞLERİ RİSK TAŞIYOR

Güncel (İHA) - İhlas Haber Ajansı | 21.05.2020 - 11:29, Güncelleme: 21.05.2020 - 11:29
 

ANTALYA GELİŞLERİ RİSK TAŞIYOR

Ramazan Bayramı dolayısı Antalya bölgesinde yaşayan Seydişehirlilerin ve yazlıkçı Manavgatlıların İlçeye gelmesi Yeni tip koronovirüs açısından risk taşıyor.

Yaz aylarında Seydişehir’e gelen Manavgatlı ailelerin havalar ısınınca tekrar ilçedeki yazlık evlere gelmeye başladıkları bu durumu Yeni tip Koronovirüsün yayılması açısından risk oluşturuyor. Ayrıca bölgede yaşayan çok sayıda Seydişehirlinin bayram nedeniyle izinsiz İlçemize geldiği iddia ediliyor. İlçeye mevsimlik işçi olarak gelen çapacıların bulundukları yerden ayrılmaması gerekirken bayram alışverişi nedeniyle şehir merkezine geldikleri gözlemleniyor.  Bu durumdan rahatsız olan ve endişe eden vatandaşlar yetkililerden giriş ve çıkışların kontrolünün daha sıkı tutulmasını ve Bayram arefesi dolayısı ile yoğunluk yaşandığı için sosyal mesafeye uymayan ve maske takmayanların sıkı takip edilmesini istiyorlar.
Ramazan Bayramı dolayısı Antalya bölgesinde yaşayan Seydişehirlilerin ve yazlıkçı Manavgatlıların İlçeye gelmesi Yeni tip koronovirüs açısından risk taşıyor.

Yaz aylarında Seydişehir’e gelen Manavgatlı ailelerin havalar ısınınca tekrar ilçedeki yazlık evlere gelmeye başladıkları bu durumu Yeni tip Koronovirüsün yayılması açısından risk oluşturuyor.

Ayrıca bölgede yaşayan çok sayıda Seydişehirlinin bayram nedeniyle izinsiz İlçemize geldiği iddia ediliyor.

İlçeye mevsimlik işçi olarak gelen çapacıların bulundukları yerden ayrılmaması gerekirken bayram alışverişi nedeniyle şehir merkezine geldikleri gözlemleniyor.

 Bu durumdan rahatsız olan ve endişe eden vatandaşlar yetkililerden giriş ve çıkışların kontrolünün daha sıkı tutulmasını ve Bayram arefesi dolayısı ile yoğunluk yaşandığı için sosyal mesafeye uymayan ve maske takmayanların sıkı takip edilmesini istiyorlar.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve toroslargazetesi.com.tr sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.