Antalya’da Sanatıyla İlçemizi Temsil Ediyor

Güncel (İHA) - İhlas Haber Ajansı | 04.09.2019 - 04:51, Güncelleme: 04.09.2019 - 04:51
 

Antalya’da Sanatıyla İlçemizi Temsil Ediyor

Antalya’da yaşayan hemşehrimiz Cihangir Cengiz Küçük, tavla sporunun yanı sıra uğraşmakta olduğu heykeltıraşlık, çini sanatı ve müzik çalışmalarıyla ilçemizi en güzel şekilde temsil ediyor.

2018 Antalya birincisi olan ve WBF Türkiye Tavla Turnuvası’na katılan ancak dereceye giremeyen Cengiz Küçük, yeni sezonda tavla turnuvasında başarılı olmak için çalışmalarına devam ederken, Antalya’da ki heykeltıraşlık etkinliklerine de katılıyor. Aynı zamanda çini sanatı ve müzik çalışmalarını da sürdürüyor. Çok yönlü sanat çalışmalarıyla Antalya’da ilçemizin sesini duyuran Emekli Astsubay Cengiz Küçük, “Emekliliğimden sonra Antalya’da uzun süre yaptığım pansiyon işletmeciliğini bıraktıktan sonra zamanımı tavla sporuna ve heykeltıraşlık sanatına ayırıyorum. Yaptığım heykeller ile birçok sergi açtım. Geçen yıl Antalya Tavla Turnuvası’nda birinci oldum. Türkiye Şampiyonası’nda ise çok istememe rağmen dereceye giremedim. Yeni sezon için çalışmalarım devam ediyorum. Aynı zamanda çini sanatı da uğraşlarımın arasında yer alıyor. Müziği de çok seviyor, haftada bir gün Çağdaş Türk Sanat Müziği koro çalışmalarına katılıyorum.” dedi. Doğup büyüdüğü memleketi Seydişehir’i çok sevdiğini, Antalya’da da Seydişehirliler ile sık sık bir araya geldiğini belirten Küçük, “İnşaallah Seydişehir’de de sanatımla ilgili bir sergi açmayı düşünüyorum. Bizler Antalya’ da Seydişehir’i en güzel şekilde temsil etmek için çaba harcıyoruz.” şeklinde konuştu.
Antalya’da yaşayan hemşehrimiz Cihangir Cengiz Küçük, tavla sporunun yanı sıra uğraşmakta olduğu heykeltıraşlık, çini sanatı ve müzik çalışmalarıyla ilçemizi en güzel şekilde temsil ediyor.

2018 Antalya birincisi olan ve WBF Türkiye Tavla Turnuvası’na katılan ancak dereceye giremeyen Cengiz Küçük, yeni sezonda tavla turnuvasında başarılı olmak için çalışmalarına devam ederken, Antalya’da ki heykeltıraşlık etkinliklerine de katılıyor. Aynı zamanda çini sanatı ve müzik çalışmalarını da sürdürüyor.

Çok yönlü sanat çalışmalarıyla Antalya’da ilçemizin sesini duyuran Emekli Astsubay Cengiz Küçük, “Emekliliğimden sonra Antalya’da uzun süre yaptığım pansiyon işletmeciliğini bıraktıktan sonra zamanımı tavla sporuna ve heykeltıraşlık sanatına ayırıyorum. Yaptığım heykeller ile birçok sergi açtım. Geçen yıl Antalya Tavla Turnuvası’nda birinci oldum. Türkiye Şampiyonası’nda ise çok istememe rağmen dereceye giremedim. Yeni sezon için çalışmalarım devam ediyorum. Aynı zamanda çini sanatı da uğraşlarımın arasında yer alıyor. Müziği de çok seviyor, haftada bir gün Çağdaş Türk Sanat Müziği koro çalışmalarına katılıyorum.” dedi.

Doğup büyüdüğü memleketi Seydişehir’i çok sevdiğini, Antalya’da da Seydişehirliler ile sık sık bir araya geldiğini belirten Küçük, “İnşaallah Seydişehir’de de sanatımla ilgili bir sergi açmayı düşünüyorum. Bizler Antalya’ da Seydişehir’i en güzel şekilde temsil etmek için çaba harcıyoruz.” şeklinde konuştu.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve toroslargazetesi.com.tr sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.