ARAÇ TAKLA ATTI: 3 ÖLÜ 2 YARALI

Güncel (İHA) - İhlas Haber Ajansı | 26.06.2020 - 11:24, Güncelleme: 26.06.2020 - 11:24
 

ARAÇ TAKLA ATTI: 3 ÖLÜ 2 YARALI

Seydişehir Taraşçı Mahallesi eski muhtarı Bahattin Karal’ın akrabaları olduğu öğrenilen Fevzi Karagöz, Bahide Karal ve Hatice Bezciyarar Akşehir-Afyonkarahisar yolu Atakent Kavşağında meydana gelen kazada hayatını kaybetti.

Edinilen bilgiye göre; Afyonkarahisar’dan Akşehir istikametine seyir halinde olan Fevzi Karagöz (55) yönetimindeki 42 ABU 014 plakalı araç, sürücünün direksiyon hakimiyetini kaybetmesi sonucu önce orta refüje çıktı, ardından trafik işaret levhasına çarparak takla attı. Araçta bulunan Bahide Karal (49) kaza yerinde, yaralanan sürücü Fevzi Karagöz ise Konya’ya hastaneye sevk edilirken hayatını kaybetti. Yaralılardan Hatice Bezciyarar (78) da Acil Serviste yapılan tüm müdahalelere rağmen kurtarılamazken, Konya’ya sevk edilen diğer 2 yaralı Necattin K. (50) ve Emrah K.’nın (19) tedavileri sürüyor. Toroslar Gazetesi ailesi olarak yaralılara şifa, vefat edenlere Allahtan rahmet ve ailelerine baş sağlığı dileriz.  
Seydişehir Taraşçı Mahallesi eski muhtarı Bahattin Karal’ın akrabaları olduğu öğrenilen Fevzi Karagöz, Bahide Karal ve Hatice Bezciyarar Akşehir-Afyonkarahisar yolu Atakent Kavşağında meydana gelen kazada hayatını kaybetti.

Edinilen bilgiye göre; Afyonkarahisar’dan Akşehir istikametine seyir halinde olan Fevzi Karagöz (55) yönetimindeki 42 ABU 014 plakalı araç, sürücünün direksiyon hakimiyetini kaybetmesi sonucu önce orta refüje çıktı, ardından trafik işaret levhasına çarparak takla attı.

Araçta bulunan Bahide Karal (49) kaza yerinde, yaralanan sürücü Fevzi Karagöz ise Konya’ya hastaneye sevk edilirken hayatını kaybetti. Yaralılardan Hatice Bezciyarar (78) da Acil Serviste yapılan tüm müdahalelere rağmen kurtarılamazken, Konya’ya sevk edilen diğer 2 yaralı Necattin K. (50) ve Emrah K.’nın (19) tedavileri sürüyor.

Toroslar Gazetesi ailesi olarak yaralılara şifa, vefat edenlere Allahtan rahmet ve ailelerine baş sağlığı dileriz.

 

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve toroslargazetesi.com.tr sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.